Aynı diziyi paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in isimleri uzun süredir aşk iddiaları il gündeme adını yazdırıyor. Kerem ve Hande’nin arkadaşlarıyla birlikte çekilmiş oldukları bir fotoğraf paylaşıldı ve bunun üzerine ikili arasında  ‘aşk’ dedikoduları yeniden alev aldı.

Bildiğiniz üzere Hande Erçel geçtiğimiz yıllar içerisinde Şarkıcı olan Murat Dalkılıç ile evliliklerini bitirmişlerdi. Bu ayrılık üzerine  güzel oyuncu, aynı dizi içinde rol aldıkları Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi.

Bu ikili arasında ki aşk dedikodusunu her seferinde reddetmiş olsa bile, sosyal medya üzerinde paylaşılan ve çok samimi olduklarına dair bu görüntüler sonucu dedikodular gündem olmaya devam ediyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, ekip arkadaşlarıyla birlikte çekilmiş oldukları bu görüntü üzerine. Bu fotoğraf karesinde ikilinin bir biri ile olan yakınlıkları fazlasıyla dikkat çekti.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aralarında ki samimiyet aşk dedikodularının çıkmasına zemin oluşturuyor. Kerem Bürsin daha önce yapmış olduğu açıklamalarda Hande muazzam bir insan böylesine popüler ve güzel olan insan da hiçbir şekilde ego yok. Aksine her seferinde beni motive ediyor ve bu davranışı sonucunda kendimi çok şanslı buluyorum” demişti.

Hande Erçel geçtiğimiz günler içerisinde eski sevgilisi olan şarkıcı Murat Dalkılıç’ı sosyal medya hesabı olan ınstagram hesabından takipten çıkarmıştı. Bunun üzerine Erçel biz Murat ile arkadaş olarak ayrıldık aramızda hiçbir sorun yok. Hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim