Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Masumiyet adlı dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Hülya Avşar yıllar sonra tekrar oyunculuk hayatına bir dizi ile dönüş yaptı. Masumiyet adlı dizinin başrolünde Hülya Avşar ile birlikte Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ yer aldı. Hülya Avşar'ın canlandıracağı karakter şimdiden sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor.

Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır İle Daha Önce de Farklı Projelerde Birlikte Rol Aldı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde 2015 yılında rol alan ünlü oyuncuyu farklı projelerde aynı ekip arkadaşları ile yer almıştı. Aslantuğ ile birlikte Bir Kadın Anatomisi projesinde keyifli anlar geçirdiğini dile getiren ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın ilk dizisi olan Kadın İsterse dizisinde de birlikte rol aldıklarını vurguladı. Her şeyin yolunda olduğunu ve rolün uygun olduğunu anlatan Hülya Avşar bu teklifi kabul etmesinde Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'un rolünün büyük olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncu Hülya Avşar:" Yıllar ilerledikçe hemen hemen her yapımcı ile çalışılmadığının farkına varıyorsun. Yapımcı çalışmalarda önemli bir yere sahip. Televizyon programlarında Acun'dan başkasını tercih edemiyorum. Çünkü onun sağladığı konforu ve çalışma şartlarını kimse sunamaz. Kolay kolay kimsenin sunacağı bir konfor değil" ifadelerine yer verdi.

Masumiyet Dizisi Oyuncusu Serkay Tütüncü'ye Övgü Dolu Sözler!

Masumiyet dizisinde anne oğlu canlandıracak olan Hülya Avşar ve Serkay Tütüncü arasındaki samimiyet Hülya Avşar'ın sözlerine yansıdı. Hülya Avşar'dan Serkan Tütüncü'ye övgü dolu sözler geldi. Avşar kızı: "Ben bu denli mükemmel bir oyuncu olduğunun farkında değildim. Gayet başarılı bir oyuncuymuş. Dizide oyunculuk şov adeta herkes rolüne çok hâkim ve gayet iyi oynuyor.

Bıçak sırtında bir dizi denilebilir. Annelerin yaşamaması gereken duyguları evlatlarının tutumları ve yaptıklarından dolayı yaşaması gibi olaylar... Bu olay örgüsü çok hoşuma gitti. İzleyici ya çok çok sevecek ya da nefret edip yerle bir edecekler beni. Karakterim buna müsait bir karakter olarak gelecek ekranlara. Çok keyif aldığım ve bir o kadar da severek oynadığım bir dizi projesi oldu benim için" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim