Ekrandaki dizilerin birçoğu belirli ödülleri almak için belirli bir çaba harcıyor. Son zamanlarda dizilerin en iştahlı oldukları ödüllerin başında ‘En İyi Dizi Çifti’ dikkatleri çekiyor. Genel olarak bu ödülü en fazla izlenen diziler alıyor. Ödül belirli bir tören ile birlikte sahiplerine veriliyor. Genelde popüler ve en fazla izlenin dizilerin bu ödülü almasının dışında gerçekleşen bu dönem ki ödül herkesi şaşırttı. Birçok dizi izlenme rekorları kırmaktayken bu oyuncular arasından bu ödülü hangisinin alacağı merak ediliyordu. Ödülü alan çiftin öğrenilmesiyle birlikte bu klişe de aşılmış oldu. Kimsenin beklemediği çift ödülü aldı

Ödül ile ilgili sosyal medya üzerinden birçok aday olduğunu söyleyen izleyiciler bu sefer ciddi anlamda ters köşe oldular. Sen Çal Kapımı dizisinden tanıdığımız Eda ve Serkan sosyal medya üzerinden gösterilen en büyük adaylar arasında gösteriliyordu. Doğduğun Ev Kaderindir dizinin yıldızları ayrıca Sefirin Kızı, Baraj gibi dizilerden tanıdığımız çiftler ödül için büyük aday olarak gösterilirken bir anda ödülün açıklanmasıyla birlikte ciddi anlamda bir şok yaşandı. İstanbul Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu ödül töreni ile sürpriz bir dizi bu ödülü aldı. Daha sonradan sosyal medya üzerinden çift izleyiciler ve yorumcular tarafından binlerce kez tebrik edildi.

Show TV de yayınlanan dizi ödülü kaptı..!

Show TV’de yayınlanmakta olan ve Cumartesi akşamları yayınlanmak a olan sevilen dizi ödülü aldı. Ödülü alan dizi hepimizin de tahmin ettiği gibi Kuzey Yıldızı İlk Aşk. Ödülü dizinin aldığını söylemek tam olarak doğru değil ödülü direk olarak Aslıhan Güner ve İsmail Demirci almış bulunuyor. Çiftin sergilediği kaliteli performans ve birbirlerine yakışmaları değerlendirildiğinde ödülü çoktan hak ettikleri anlaşılıyor. Uzun bir süre evlilikleri ile ilgili gelişmeler izleyiciler tarafından merakla beklenen sonunda evlenen çiftleri gerçekten önemli bir performansla uzun zamandır ekranlardaki yerini koruyor. Çiftin sempatisi ve kalitesi de izleyici karşısında karşılık buluyor. Dizi yayınlandığı saatlerde ciddi oranda bir izleyici kitlesine ulaşıyor.

İki İyi Dost

Dizi içerisinde evli çifti oynamakta olan ikili set arkasında da oldukça iyi iki arkadaş olarak biliniyor. Profesyonel anlamda sergilediklerin iş ile birlikte ikilinin sosyal medya üzerinden birbirlerine takılmaları ve şakalaşmaları da eksik olmuyor. Bu diyaloglar kendilerini takip eden takip çileri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Uzun zamandan beri oynamakta olan komedi dizisi içerisinde birbirlerine ciddi anlamda yakıştıkları söylenen oyuncuların ödül almasıyla bu konu bir anlamda tescillenmiş oldu. Böylece son olarak birbirine yakışan çift olarak dizi piyasası için akıllarda kalan isimler oldular. İstanbul Üniversitesi tarafından 6 dönemden beri verilmekte olan bu ödül “Yılın En İyi Dizi Çift” ödülü kendilerine verildi.

Dizi Çekimleri Devam Ediyor

Karadeniz’in sevilen şehirlerinden birisi olan Ordu ilinde çekimleri devam etmekte olan dizi bölgesinden çift almış oldukları ödül ile birlikte bir poz paylaştılar. Alınan ödül izleyiciler tarafından memnuniyetle karşılanırken oldukça fazla beğeni ve yorum aldı. Cumartesi gecelerinin bir anlamda neşesi olarak adlandırılan dizi kimi zaman zor koşullarda çekmekte oldukları dizi ile birçok kişinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Ekrandaki birçok dizide ve sosyal medyada oldukça fazla konuşulan birçok dizide ki çiftleri geçerek bu ödülü kazanmaları da hayli manidar. Her hafta sosyal medya zirvesindeki yerini kimseye kaptırmayan Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı, Baraj gibi popüler dizilerdeki isimlerin önüne geçmiş olmaları da ayrıca dikkat çekici.

Aslıhan Güner, bu mutlu haberi hem instagram hem de twitter sayfasından şöyle paylaştı:

Editör: TE Bilişim