Pazar akşamları Fox TV ekranlarında yayına gelerek seyirci ile buluşan Kefaret dizisi başarılı reyting oranlarıyla sezonda yer almaya devam ediyor. Başrollerinde Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide yaşanılan hikayenin gücü ilerleyen bölümlerde daha çok hissedilmeye başladı. Pazar akşamları her bölümüyle büyük ilgi gören Kefaret dizisinde fazla ön plan da yer almayan oyuncu sessiz sedasız diziden ayrılması da dizi hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Kefaret dizisinde yer alan Özge Özacar da ilgileri üstüne toplayan Meltem karakteri ile göz doldururken, dizide yer alan oyunculardan biri olan Ege Kökenli dizi kadrosunun önemli isimlerinden birisiydi. Fakat diziden sessiz sedasız şekilde ayrıldı. Ege Kökenli artık dizi sahnelerinde yer almıyor.

Diziden Sevilen İsim Ayrıldı..!

Nil karakteriyle ekranlara gelen Ege Kökenli artık Kefaret dizisinde yer almıyor. Kulis bilgilerini yer veren Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre oyuncu Menajerimi ara dizisinin 21. Bölümünde konuk oyuncu olarak dizide yer alacak. Star TV dizisine konuk oyuncu olarak katılan ünlü oyuncularda bir süredir azalma yaşanmıştı. Dizinin yeni bölümünde Ege Kökenli sadece bir bölümlük konuk oyuncu olarak dizide yer alacak.

Ege Kökenli 2000’li senelerin ilk aylarından itibaren oyunculuk yaparak Yahşi cazibe dizisinde Itır karakterine can vererek dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonrasın da Çalıkuşu dizisinde Mari, Güneşin Kızları dizisinde Melisa olarak sergilediği oyunculuğuyla tanınırlığını artıran oyuncu Kefaret dizisinden önce de Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aylin karakteri ile ekranlarda yer almıştı.

Editör: TE Bilişim