Ülkemiz son zamanlarda hiç olmadığı kadar dizi üretiliyor, bu diziler eskiden dışardan alınıp izletilirken ve ya konular üzerinde küçük değişimler yapılıp tekrardan yayın hayatına sokulurken günümüzde işler çok değişti. Günümüz de ülkemiz de izletilen birçok dizi artık başka ülkelerde yayın hayatına girdi. Bu gelişim zincirine star TV katkılarıyla yeni bir halka ekleniyor. Usta kadrosu ile birlikte kâğıt ev dizisi seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Özellikle Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu bu dizide başrolün yıldız isimleri olacak. Oynadığı her dizi ile başarılı başarılarına yeni bir halka ekleyen Erdal Beşikçioğlu’nu tanıtımda görenleri heyecan sarmış durumdadır. Kâğıt ev dizisi konusu ile fark yaratacak mı?

Kâğıt Ev konusu nedir?

Dizi olarak yayın hayatına başlayacak olan kâğıt ev dizisi usta kadrosu ile şimdiden bekleyenlerini heyecanlandırdı. Dizi konusu ile günümüz dizilerinden çok farklı bir durumda gözükmüyor ama yayın hayatına başladıktan sonra değişim olabilir. Dizi genel konusu itibari ile bir aile hayatına tekâmül ediyor; dizide zengin bir aile üzerinden konu alacak dizide ufak bir değişikle birlikte bütün düzeni değişen fırtına ailesi üzerinden yola çıkacak. Şu anda birçok dizi bu konu üzerinden yola çıkıyor ama başarı sağlayan birçok dizi de olduğu büyük bir gerçek. Yine benzer bir konu ile karşımıza çıkacak olan kâğıt ev dizisi başarılı olacak mı? Göreceğiz.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu farkı

 Dizide Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu farkı yaşanacak; iki büyük oyuncudan bahsediyoruz. Sanat âleminde özellikle kadınlar içinde Nur Fettahoğlu ışığı ve hayran kitlesi ile diziyi öne çıkaracaktır. Erdal Beşikçioğlu son dönemde oynadığı her dizi de farkını ortaya koymuş bir sanatçı ve oynadığı her role fazlasıyla yakışıyor. Bu iki usta ismin başrolünde yer aldığı dizinin neler yapacağını göreceğiz.

Editör: TE Bilişim