Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrolünü paylaştığı Kiracı dizisi hakkında son detaylar haberimizin devamında…

Çukur ve Alev Alev dizileriyle ekranlarda yer alan Dilan Çiçek Deniz’i son olarak Burak Deniz’le birlikte Netflix’in Gidenler filminde ve BluTV’nin Yarım Kalan Aşklar dizisinde izledik. Güzel oyuncunun yeni projesi kısa süre önce belli oldu.

Kiracı Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Kiracı Oyuncuları Kimler?

Deniz, bu iki dijital projenin ardından televizyon ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor. FOX TV’de yayınlanacak olan Kiracı dizisinin başrolünü kapan oyuncuya dizide Serkay Tütüncü eşlik edecek. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizi MF Yapım imzalı olacak…

Dizinin senaryosunu ise Nermin Yıldırım kaleme alıyor. Çarpıcı öyküsüyle şimdiden sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak gösterilen Kiracı oyuncuları ile merak ediliyor.

Çekimlerine başlanılan dizide, bir apartmanda yaşayan kiracıların yaşadıkları ilginç olaylar izlenecek. Dizinin isminin Kiracı olması, toplumsal konuları, ekonomik güçlükleri de diziye taşıyacak gibi görünüyor…

Kiracı dizisinin başrolleri belli oldu. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrolde olduğu dizide Melisa Döngel, Bennu Yıldırımlar, Özlem Tokarslan, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt ve genç oyuncu Nilsu Yılmaz da rol alacak.

Hem deneyimli usta isimleri hem de genç ve popüler isimleri bir araya getiren Fox dizisinin çekimleri başladı. Kiracı dizisi Nisan ayında başlıyor!

Dilan Çiçek Deniz, Kiracı ile ilgili senaryoyu çok sevdiğini ve senaryoyu okurken yüzünden gülücüklerin eksik olmadığını söylemişti.

Editör: TE Bilişim