Kırmızı Oda 21. Bölümü ile ekranlara geldi. TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın başrolunde Binnur Kaya yer almaktadır. Kırmızı Oda’nın son bölümünü izlemeyen kişiler Kırmızı Oda 21. Bölümde Neler Oldu? Diye sormaya başladı. Kırmızı Oda Son Bölüm izleyen kişiler ise Kırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sorusunu sormaktadır. Bizde Haberts.com olarak bu bilgileri sizler için derledik.

Kırmızı Oda 21. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Hemen her hafta Cuma akşamları TV8 ekranlarında yayınlanan dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı. Ayşe, doktorluk geçmişinde kalbini yaralayan gerçekleri doktor hanıma anlatıp onun sayesinde daha iyi anlıyor. Boncuk, Can olayıyla yüzleşmektedir. Kırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda 21. Bölümde Neler Oldu?

Boncuk’un uzun zamandır içerisinde tuttuğu korkular dışarı çıkınca durumu daha da kötüleşecektir. Doktor Hanım ile dedesinin annesinin arasının açılmasından sonra hissedilen arada kalmışlık hissi onu içten içe bitirecektir. Kumru, Yavuz’un elinden nasıl kurtulacağını düşünürken, Hakan ile nasıl tanıştığını da anlatmıştır. Duru bir süre sonra Yavuz’un kızı olduğunu itiraf edecektir.

Kırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberts.com olarak sizlerle paylaşmaya özen göstereceğiz. Bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim