TV8 ekranlarının Cuma akşamları sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın akıllara kazınan karakterlerinden olan Boncuk ve hayal ürünü sevgilisi Can, bir başka dizide yan yana gelecek. Burcu Biricik’in Boncuk karakterini, Feyyaz Şerifoğlu’nun Can karakterini canlandırdığı Kırmızı Oda oyuncuları artık Gülseren Budayıcıoğlu imzasıyla yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinde boy gösterecekler.

Boncuk’un yaşadığı hikaye, seyircilerin Can’ı gerçek bir karakter zannetmesine ve Boncuk ile Can’ın kavuşacağı anları beklemeye başlamıştı. Fakat Can’ın yalnızca Boncuk’un hayal ürünü olduğu meydana çıkınca, Boncuk’un yaşadığı hayal kırıklığından dolayı seyirciler de hayal kırıklığı yaşamıştı.

Kırmızı Oda Can Kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize de dünyaya gelmiştir. Tekstil mühendisliği mezunu olan başarılı oyuncu, ilk single çalışması olan Gidene adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şarkıcılıkta dikkatleri üzerine çektikten sonra Kırmızı Oda dizisiyle ilk oyunculuğa adımını attı. O Ses Türkiye’de boy gösteren Şerifoğlu, Ajda Pekkan’ın da vokalistliğini yaptı. İlk oyunculuk deneyimini Kırmızı Oda dizisinde tamamlayan Şerifoğlu, şimdilerde ise Camdaki Kız adlı dizinin başrolünü Burcu Biricik ile paylaşacak. Böylece bu iki başarılı oyuncu, Camdaki Kız dizisinde başrol için bir araya geliyor.