TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle dizinin sevenlerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gerçek hayat hikayesini konu edinen dizideki karakterlerin kim olduğu araştırılmaktadır. Kırmızı Oda Can Kim? Kırmızı Oda Boncuk Hayat Hikayesi Ne? Kırmızı Oda Can’ın gerçek adı ne? İşte, detaylar…

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda dizisinde yer alan karakterler araştırılmaya devam edilmektedir. Kırmızı Oda dizisinde dikkatleri üzerine çeken Can karakteri ve Boncuk Hayat Hikayesi merak edilen konular arasında yer almaktadır. Biz bugün sizlere Can karakterini ve Boncuk’un hayat hikayesini anlattık.

Kırmızı Oda Can Kim? Gerçek Adı Ne?

Her Cuma TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşan Kırmızı Oda dizisinde yer alan Can ve Boncuk arasında yaşananlar ilgileri üzerine çekmeyi başarmıştır. Dizide Can karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Feyyaz Şerifoğlu, Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapmaktadır. 1991 yılında Rize de doğan Feyyaz Şerifoğlu, Tekirdağ’da Tekstil Mühendisliği okumuştur.

Kırmızı Oda Boncuk Hayat Hikayesi Nedir? 

Kırmızı Oda Boncuk Kimdir? Boncuk karakterini canlandıran Emine karakteri, yaşamı boyunca babasından şiddet görmüş ve annesinin gördüğü şiddete maruz kalmış kötü bir çocukluk yaşamıştır. Emine yıllarca yurt dışında yaşamış olan 3 çocuğu olan bir kadındır. 3 yıl öncesine kadar sakin bir hayatı olduğunu anlatan Emine, kimsenin kendisini anlamamasından şikayetçiydi. Hiç olmayan sesleri duyduğunu belirten Emine, kendisini istemeye gelenlerin çok olduğunu ve onu başkasına vereceklerini doktor hanımla paylaşıyordu. Hollanda da yaşamını sürdüren Emine, eşi ve arkadaşlarından gereken ilgiyi görmediğini belirtmişti.

Kırmızı Oda’da Boncuk Karakterini canlandıran Burcu Biricik Kimdir? Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 yılında Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. Eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde tamamladı. Üniversite okurken Bornova Belediyesinin Şehir Tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılan Burcu Biricik, Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik, 170 cm boyunda ve 53 kilodadır. Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapmaktadır. 2015 yılında Emre Yetkin ile nişanlanıp, 2016 yılında evlenmiştir.

Editör: TE Bilişim