Geçtiğimiz haftalar içerisinde twitter da rüzgar gibi esen olayların ardından bugünler de ise üzücü bir ayrılık mı yer alacak.TV8 ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda rüzgarı esti. Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakterinin hikayesi Twitter  da trend oldu. Kırmızı Oda sahnesi damga oldu. Twitter’da sevdiği adam için terk ettiği memleketinden, sürüklenen  Kumru’nun acı verici fuhuş hikayesi gündem oldu. Yaşadığı acı hikayesini doktora anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı. Aşkı uğruna yaşadığı evden kaçan Kumru’nun sevmiş olduğu adam yüzünden fuhşa sürüklenmiş olması sosyal medyada bir hayli gündem olmuş durumda.

Diziden Ayrılıyor

Başrollerinde bulunan Binnur Kaya, Meriç Aral ve Tülin Özen isimlerinin bulunmuş olduğu projede, Kırmızı Oda’nın bu hafta ki yayınlanacak bölümünde çok tuhaf bir şekilde yaşanacak olan ayrılık seyircilerini fazlasıyla şaşırtacak. İlk bölümü 4 Eylül tarihinde TV8 Kanalında gösterime giren Kırmızı Oda her geçtiğimiz hafta izleyicilerini ekrana daha fazla kilitlemeyi başarmış durumda. Cuma akşamları yayınlanmaya devam eden reytingleri ise zirvede olan bu başarılı dizi, vermiş oldukları emeklerin karşılığını alarak bunu korumaya devam etmektedir. Bunların üzerine bir ayrılık olacağı haberi fazlasıyla ortalığı karıştırmış durumda. 14. Bölüm içerisinde Kırmızı Oda ekibine dahil olan Burcu Biricik, Boncuk karakteriyle izlenmeye başlamış olup ve ilk izlenmiş olduğu bölümden itibaren kısa süre içerisinde izleyiciye kendisini beğendirmiş durumda. Dizi içerisinde Boncuğun halüsinasyon görerek, üç ermiş ak sakallı dedeleri görmesi ve konuşması üzerinde bu sahne sosyal medya içerisinde bir hayli konuşulmuş durumda. 22. Bölümünde Erkan Petekkaya’nın diziye dahil olduğunu görüyoruz ve ardından kaza sahnesi izleyiciler bir hayli şaşırtmış durumda. Fragman içerisinde Boncuk, doktoruna “ Ben hayattayım da ne oldu?”  Ben yaşamaktan vazgeçmedim ama ne  oldu ? Yaşamak mümkün mü? Hayır yaşayamadım ki..” dedi.

Hayallerinde olan aşkı için gelinlikler içinde koşan Boncuk karşıdan gelen kamyon hızlı bir şekilde gelmektedir ve bunun üzerine fragman içerisinde son kısmında Boncuk’un gelinlik içerisinde yerde hareketsiz bir şekilde yatıyor olması izleyicilere merak konusu oldu. İzleyici bir sonra ki bölüm için sabırsızlıkla beklemektedir.