Aslıhan Gürbüz'ün yeniden oyunculuğa başlaması ile eski defterler açıldı. Sosyal medya platformunda hızla yayılan eski görüntüler Aslıhan Gürbüz'ü çıldırttı. Oyunculuğu bıraktığı düşünülüyordu. Fakat Kırmızı Oda dizisi ile dönüşü sevenlerini şaşırttı.

Hayranları onu ekranda görmeyi çok özledi ve yeni projesini duyunca mutlu oldular. Yeniden ekranlarda yer alacak olması hakkında çıkan iddiaları da beraberinde getirdi.

Önce Oyunculuğu Sonra Eski Aşkları Konu Oldu!

Başarılı oyuncu daha ilk bölümden performansı ile konuşulan isim haline geldi. Başarısını konuşanlar kadar Aslıhan Gürbüz'ün eski hayatını konu alanlar da oldu. Kapanan defterler tekrardan açıldı. Hayat Bilgisi dizisinde 2011 ve 2014 yılları arasında rol alan Pikaçu Kerem olarak tanınan ve bilinen oyuncu Kerem Kupacı ile evli olduğu iddiaları yeniden gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya platformunda hızla yayılan fotoğraflar ve fotoğraflar altına yapılan yorumlar Aslıhan Gürbüz'ün canını bir hayli sıkılmış olacak ki bir takipçisine Instagram hesabından yanıt verdi:"Yalan dolan haberler yapmaktan sıkılmadınız mı? Resmi belge olmadan nasıl bu kadar rahat yalan söyleyebiliyorsunuz? Elinizde olmayan belgelere dayanarak eğlenirken çekilen görüntüleri kullanarak nasıl oluyor da ithamda bulunuyorsunuz?

Hiç evlenmemiş bir kadına bir de boşanmış muamelesi yapmakta siz gıybetçi teyzelere düşer ancak. İlginç her yeni işim de işim yerine eskiyi açmak hoşunuza gidiyor ve buradan insan çekmeye çalışıyorsunuz.

Aslıhan Gürbüz Kimdir? Hiç Evlendi Mi?

16 Şubat 1983 Çanakkale doğumlu ünlü oyuncu aslen Eskişehir Seyitgazilidir. Babasının işi dolayısıyla Bursa'ya taşındılar. İlkokulu burada tamamlayan Aslıhan Gürbüz Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. 2009 yılında ilk dizisi olan Bir Bulut Olsam dizisinde yer aldı. 2010 ve 2012 yıllarında Yahşi Cazibe dizisinde rol alarak iyi bir oyunculuk sergiledi.

2014 yılında ise Zeytin Tepesi dizisinin başrol oyuncusu olarak TV ekranlarında yer aldı. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ekranlara gelen oyuncu çok başarılı bir projeyi tamamladı. Hiç evlenmeyen ünlü oyuncu hakkında çeşitli iddialar yeni projesi Kırmızı Oda dizisinde yer almasıyla tekrar gündeme geldi.

Editör: TE Bilişim