Kıvanç Tatlıoğlu hakkında bazı iddialar ortada dolaşıyor ve bu iddialar herkesi heyecanlandırıyor. Dijital platformlardan biri olan Netflix de yayınlanan La Casa de Papel dizisinin 5.sezonunda yer alacağı iddiaları dolaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’dan bu konu ile alakalı henüz bir açıklama gelmedi.

La Casa de Papel bir İspanyol yapımı ve konu olarak da suç dizisi olan 4.sezonunda dünya genelinde çok büyük ilgi toplamayı başardı. İzleyicileri dizinim 5.sezonunu büyük bir heyecanla beklerken ortaya atılan iddialar sosyal medyayı salladı. Ortaya atılan iddialara göre La Casa de Papel dizisinin 5.sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ da rol alacak.

Dizinin çekimleri içim İspanya’ya gideceği söyleniyor

La Casa Papel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un rol alacağı hakkında henüz resmi bir açıklamam gelmedi. Dizinin 5.sezonu ekranlarda hangi tarihte yer alacağı konusunda da henüz bir bilgi yok. Kıvanç Tatlıtuğ’un  dizinin 5.sezon çekimlerine katılmak için yakın zamanda İspanyol’a gideceği iddiaları yer alıyor.

La Casa de Papel dizisinin 5.sezoni final olacağı söyleniyor

Nisan ayında 4.sezonu ekranlara gelen La Casa de Papel dizisinin yeni  sezonunu hayranları heyecanla bekliyor. Bir İspanyol yapımı olan dizi 5.sezonundan sonra final yapacak.

La Casa de Papel dizisinin 5.sezon çekimleri başladı fakat dizinin hangi tarihte ekranlara geleceği hakkında henüz Netflix tarafından bir açıklama yapılmadı.

Dizinin Yeni Bölümünde Süper Yıldız

La Casa de Papel bir İspanyol yapımı ve konu olarak da suç dizisi olan 4.sezonunda dünya genelinde çok büyük ilgi toplamayı başardı. İzleyicileri dizinim 5.sezonunu büyük bir heyecanla beklerken ortaya atılan iddialar sosyal medyayı salladı. Ortaya atılan iddialara göre La Casa de Papel dizisinin 5.sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ da rol alacak. Dijital platformlardan biri olan Netflix de yayınlanan La Casa de Papel dizisinin 5.sezonunda yer alacağı iddiaları dolaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’dan bu konu ile alakalı henüz bir açıklama gelmedi.