Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı Yakamoz S245 dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. İşte dizi hakkında tüm detaylar!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, yakışıklı oyuncunun yeni dizisiyle hasret giderecek. Netflix için çekilen Yakamoz S245 dizisinde Tatlıtuğ’a Özge Özpirinççi başrolde eşlik ediyor. Diziden ilk görüntüler paylaşıldı…

Çekimi aylar önce tamamlanan ve seyirci tarafından büyük bir merakla beklenen Yakamoz S-245 dizisinin yayın tarihi belli oldu ve ilk fotoğraflar geldi. Dizi 20 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak. Heyecanla beklenen diziden yeni fotoğraflar yayınlandı…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerini paylaştığı dizinin adı ilk olarak Bir Denizaltı Hikayesi idi. Ardından ismi Yakamoz olarak değiştirildi. Netflix, son paylaşımında dizinin son adını net bir şekilde açıkladı: Dizinin adı Yakamoz S-245 olacak.

20 Nisan’da başlayacak olan dizinin konusu henüz bilinmiyor. Ancak konunun bir denizaltında geçtiği ve dizinin bilim kurgu türünde olduğu biliniyor. Bu gizem ise herkesin merakını iyice artırdı.

Yakamoz’dan gelen ilk görüntüler, Kıvanç Tatlıtuğ’un bir dönem rol aldığı Avusturya yapımı Into The Night filmine oldukça benziyor. Yakamoz S-245’in Into The Night’la ilgili olup olmadığını 1 ay sonra izleyip anlayacağız.

Bir denizaltında görevlendirilen, özgür ruhlu dalış hocası ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alan dizi, Netflix’te 8 bölüm yayınlanacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi başarılı isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilişim