Netflix’in  fragmanı yayınlandığından itibaren merak konusu olan dizilerinden Kulüp ile ilgili birçok soru cevap arıyor. Dizinin konusu nedir? Kaç bölümden oluşacak? 3. Sezon olacak mı? Soruları izleyiciler tarafından merak ediliyor.İşte Kulüp dizisi ile ilgili merak edilen o detaylar…

Kulüp Dizisinin Konusu Nedir?

Netflix Platformunda fragmanın ardından dikkatleri üzerine toplayan dizi 5 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümü ile sevenleriyle buluştu. Dizi izleyicilerini 1955 yılına götüren bir dönem filmidir. Matilda adında bir mahkumun gece kulübünde çalışmasını konu alır. Matilda hapisten çıkınca kendisinin varlığından habersiz kızı Raşel’i bulur ve onunla iletişime geçip iyi bir anne- kız ilişkisi kurmaya çalışır. Ancak annesi hapisteyken Raşel’e annesi hakkında farklı şeyler anlatıldığı için asi kız ve annesi arasındaki bağı kurmak o kadar kolay olmayacak.

Kulüp 3. Sezon Çıkacak Mı?

İlk sezondaki 6 bölümün ardından sevenleri Kulüp dizisinin 2. Sezonu yapıp yapmayacağı konusunu merakla bekledi. Dizinin ikinci sezonu ise 6 Ocak 2022’de 4 bölüm şeklinde yayımlanarak yine hayranları tarafından büyük ilgi duydu. Toplamda 2 sezon 10 bölümden oluşan dizinin 3. Sezon yapıp yapmayacağı ise arama motorlarına en çok aratılanlar arasında. Peki Kulüp dizisi 3. Sezon çıkacak mı? İlgiyle takip edilen dizinin 3. Sezonunun olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili açıklamaların ardından yeni bilgilere yer vereceğiz.