Yeni ismiyle Kurtlar Vadisi dizisinin Show TV ekranlarında yayınlanacağı haberleri yalan olduğu ortaya çıktı. Show TV kanalı gerçek olaya açıklık getirdi.

Bir zamanlar herkes tarafından büyük ilgiyle seyredilen Kurtlar Vadisi'nin tekrardan ekranlar da yer alacağı iddiası ortalığı karıştırdı. Dizinin sevenleri büyük sevinç duydukları haberde yeni gelişmeler oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin Show TV ekranlarında tekrar yayına geleceği iddia edilmişti. Show TV Kanalı bu iddialara karşı açıklamalarda bulundu.

Birsen Altuntaş, Kurtlar Vadisi dizisinin Show TV de yayınlanmak için yeniden çekileceği ile alakalı bir takım iddialar üzerine konuyu kanal yönetimine sorduğunu ifade eden bir mesajı sosyal hesabı üzerinden yayımladı.

Haberler Yalan

Sosyal medya hesabı olan Twitter'dan yaptığı kısa açıklamalarda ise "Show TV yönetimi ile Kurtlar Vadisi dizisi için bir görüşme yapmadıklarını ve yakın dönemde yayına girecek tek dizinin Kırmızı Kamyon olduğunu öğrendim" notunu paylaştı.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi 2021 senesinin Şubat ayında ekranlar da yer almasıyla ile alakalı olarak Pana Film tarafından resmi bir açıklama yapılmadı fakat Necati Şaşmaz, geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamada bazı ayrıntıları paylaşmıştı.

Diğer yandan Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ nı canlandıran Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos'un konusunu dile getirirken Myanmar'daki Müslüman soykırımından da hikayeler de yer verileceğinden bahsetmişti

Ortadaki iddialar doğrultusunda Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 senesinin Şubat ayında seyirciyle buluşacağı söylenmektedir.

Sevenleri de Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin iler ki günlerde fragmanının ekranlara gelmesini bekliyor.

Editör: TE Bilişim