Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili ayrıntılar belli olmaya başladı. Necati Şaşmaz dizi ile ilgili olay açıklamalarda bulundu!

Bir televizyon efsanesi olarak bildiğimiz Kurtlar Vadisi yeni versiyonu ile birlikte yakında ekranlara dönecek… Necati Şaşmaz Polat Alemdar rolü ile ünlendiği ve aynı zamanda birçok farklı karakteriyle akıllarda kalan Kurtlar Vadisi macerasına bir yenisi ekleniyor.

Kısa zaman yayında kalmış olan Kurtlar Vadisi Terör ve akabinde Kurtlar Vadisi Pusu Kurtlar Vadisi filmleri uzun seneler yayılan bir efsane olarak bilinmekte. Bu zamana 2021 senesinin Şubat ayında Kurtlar Vadisi Kaos yayına gelmesi eklenecek.

Polat Alemdar şeklinde tanınan Necati Şaşmaz, yapmış olduğu açıklamada, “Kurtlar Vadisi Kaos şeklinde bir dizimiz daha olacak. Senaryosunu yazmış bulunuyoruz. Onu yakın bir süre içerisinde televizyon ekranında göreceksiniz, Şubat ayı gibi yayınlanması planlanıyor. Senaryosu tamamlandı, bir kaç bölüm yazıldı. Tabii ki değişiklikler dahil edilecek, gündemi tam olarak yakalamak adına” şeklinde konuştu.

Dizinin fragmanlarının meraklılarına yakın zaman içinde sunulacağını da söyleyen Necati Şaşmaz, Şubat ayını işaret ederek müjde verdi. Dizinin tam olarak nasıl bir hikayesi olacak? İşte bu sorunun cevabını da açıklayan Necati Şaşmaz, iddialı bir yapım olacağını da anlattı.

Necati Şaşmaz şu detayları paylaştı:

“Kaos yönetimi şeklinde bilinen bir ideoloji bulunuyor. O ideolojide kaosa yöneterek düzen sağlamak bulunuyor. Biz de bu sistemden nasıl kurtulabiliriz, bu sistem içerisinden nasıl çıkış sağlayabiliriz sorununu anlatmaya çalışacağız. Kaos halinde elimizden neler gider, nelere karşı mücadele etmemiz gerekir, nelerden sıkıntılı olabiliriz. Bunları anlatmaya çalışacağız.”

Kurtlar Vadisi Kaos ile birlikte günümüz ekonomik, siyasi ve konjonktürel hususları ile ilgili gelişmeleri de takip edilecek. Aslında bu husus Kurtlar Vadisi ilk yayınlandığı zamanda da yapılmış ve izleyenler dizi yayınlandığı zamanda büyük ilgi göstermişti.

Necati Şaşmaz, yeni plan içerisinde coğrafyamızda yaşanmakta olan gelişmelerin konu olacağını, hatta uzaklarda yaşanmakta olan gelişmelerle ilgili de aynı şekilde güncel hususları ekrana taşıyacak bir hikaye yazdıklarını anlattı.

Şaşmaz, dizinin hedeflemiş olduğu iddiasını şu şekilde ortaya koydu: “Yakın bölgelerde, körfez olsun, bu alanda bulunan ülkelerde, siyasi ve aynı zamanda coğrafi denklemde nerede bulunacağız, nasıl bir şekilde duracağız, neler yapmamız mümkün. Bunları araştırarak hikayelerimiz bulunacak. Global şekilde da  Afganistan’dan Myanmar’dan Makedonya’ya bunun çok daha ötesinde Amerika’ya uzanan konular olacak diye şimdiden bu konu da müjde verebilirim.”

Editör: TE Bilişim