ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, geçtiğimiz gün 87. bölümüyle ekranlara geldi. Burak Özçivit’in başrolünü üstlendiği Kuruluş Osman, tüm sevenlerini bu hafta da ekran başına kilitledi.

Peki gelecek hafta fenomen dizide neler olacak? Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte önemli detaylar...

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden Kuruluş Osman, tarihi kurgusuyla ve başarılı oyuncuları ile öne çıkıyor. Her haftanın galibi olan dizi, 23 Mart Çarşamba akşamı 87. bölümüyle ekranlara geldi. Tarihi yapımın 88. bölümüyle ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. İzleyicinin merakla beklediği yeni fragman geldi mi?

KURULUŞ OSMAN 88. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümünde neler olacak? Son bölümde neler oldu? 88. Bölüm fragmanı yayında mı? Maalesef henüz Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 88. bölüm fragmanı yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.

KURULUŞ OSMAN 87. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Usta, Osman'a karşı İbrahim Fakih gibi davranır ve bu rolün hakkını verir. Nikola, Cornelia ve Barkın ile birleşen Usta'nın ölüm listesinde sıradaki isim Oğuz'un Işığı Şeyh Edebalı'dır. Osman Bey Cornelia'nın kumpasıyla Mari'yi öldürmek ile suçlanan Gündüz Bey'in suçsuz olduğunu kanıtlamak zorundadır. Gündüz Bey ile Ayşe Hatun'un kaderleri ne olacaktır? Gündüz Bey'i Mari'nin ölümü ile suçlayan Turgut Bey ve Kosses, Osman Bey'in yanında durmaya devam edecekler midir?

Osman Bey tüm hızıyla fetih planlarını sürdürmeye devam eder. İnegöl'e açılacak olan kapı İnhisar'dır. Osman Bey, İnhisar'ı alabilecek midir? Karanlığın içindeki şeytanı bulmak Osman için hakikattir. Osman Bey, yeni bölümlerde gizli düşmanını bulup fetih düşünü gerçekleştirebilecek midir?