Atalarımız Osmanlı devleti her zaman bizlerin odak noktası olmuştur; atalarımızla gurur duyan bir millet olarak duyduğumuz gururda da son derece haklıyız. Bu kadar şanlı bir tarihimiz olmasına rağmen yeni zamanda teknoloji ile bir türlü birleşmemişti. Kuruluş Osman dizisi gibi diziler şanlı tarihimiz ve genç neslin şuuru için çok önemlidir.

Moğol askeri Böke kimdir?

Kuruluş Osman dizisinde son bölümde çok heyecanlı sahneler vardı ve izleyenlerinin merakına merak kattı; filmin sonuna doğru gelen iki yeni karakter ise filim adına çok fazla merak uyandırdı. Özellikle Uğur Biçer ’in canlandırdığı Moğol askeri Böke karakteri seyircisinden şimdiden tam not almış gibi gözüküyor. Karaktere can veren Uğur Biçer da rolüne iyi hazırlanmışa benziyor. Peki, rolünün hakkını veren bu yeni sima kimdir? Uğur Biçer kaç yaşında?

Uğur Biçer 1988 İzmir doğumludur; oyunculuk eğitimi almış olan başarılı oyuncu aynı zamanda Ankara üniversitesinden mezun olmayı da başarmıştır. Oyunculuk kariyerine yine tarihi bir dizi olan Osmanlı Tokadı adlı dizi ile başlayan başarılı oyuncu o günden sonra kameralara bir hayli alışmıştır. Savaşçı dizisi belki de onun en önde olduğu dizilerden biri olmakla beraber ismini iyice ön plana çıkarmasını da sağlamıştır. Kuruluş Osman dizisini hak eden isimlerden biri olan Uğur Biçer bu dizi ile zirveye çok hızlı bir tırmanış gerçekleştirmeyi de başaracak gibi gözüküyor. Dizi de bir düşmanı canlandırmasına rağmen oyunculuğu ile helal olsun lafını kendine layık göstermeyi başarmıştır.

Editör: TE Bilişim