Kuruluş Osman dizisinin Osman’ ı Burak Özçivit sette karışıklık çıkardı. Uzun zaman önce sette yaşanmış olan olay yeni olarak gündeme geldi. Sette ünlü isimden herkes şikayetçi. ATV ekranlarının sevilen ve kemik izleyici kitlesine sahip dizisinin Osman’ ı Burak Özçivit hal ve hareketlerinden dolayı daha fazla dayanamayıp Özgür Aras dizi setini terk etmiş. Üstelik sadece onlarda değil dizinin yönetmen ekibi de dizi setini terk etmişler. Menajer Aras durumun bundan 2 ay önce yaşandığını ve set ekibinin Burak Özçivit’ in hal ve hareketlerine kaprisli tavırlarına dayanamadıklarını belirttiler.

Sevilerek izlenen ve her geçen hafta daha heyecanlı bölümler gelen tarihi kurgu türündeki dizide ipler gerildi.

Gündemde yer alan habere ve açıklamaya göre dizinin menajeri Özgür Aras ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisinin ünlü ve yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit hakkında hayrete düşüren açıklamalar yaptılar.

YouTube kanalı üzerinden yayın gerçekleştiren Milyon TV’ de Üçü Her Yerde programına konuk olan Menajer Aras ünlü oyuncu Burak Özçivit’ in sette olan bütün arkadaşlarına kırıcı ve fevri davrandığı söylendi.

Burak Özçivit set arkadaşlarına kötü davranıyor. Menajer Özgür Aras’ ın anlatımına göre Burak Özçivit  bundan 2 ay öncesinde Burak Özçivit sinirli ve öfkeli bir halde sete geldi sette bütün arkadaşlara kötü davranıyor. Arkadaşlarına ileri geri konuşmuş. Kişileri üzmüş ve yönetmen ekibi ile diziyi terk etmiş.

Dizide Sular Durulmuyor

Burak Özçivit hal ve hareketlerinden dolayı daha fazla dayanamayıp Özgür Aras dizi setini terk etmiş. Bunun üzerine birçok çalışan ve ünlü ismin kötü davrandığı diğer çalışanlar ise konu ile ilgili şikayetlerini dile getiriyorlar. Belirli bir süre önce sadece belirtilen isim değil ayrıca yönetmen ekibi de dizi setini terk etmişler. Konu her ne kadar da o an için tatlıya bağlansa da problemin kesin olarak çözülmediği de belirtilenler arasında. dizinin menajeri Özgür Aras ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisinin ünlü ve yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit hakkında hayrete düşüren açıklamalar da bulundu. Yaşananları tüm ayrıntısıyla anlatan isim birçok çalışanın oldukça büyük sıkıntı yaşadığını belirtti.

Editör: TE Bilişim