Kuruluş Osman Var Mı? Kuruluş Osman Yeni Bölüm Ne Zaman? Kuruluş Osman Neden Yayınlanmadı? Kuruluş Osman Yeni Bölüm Ne Zaman? Soruları merak içerisinde araştırılmaktadır. Biz de siz değerli okurlarımız için tüm bu soruların cevabını vermeye çalışacağız. 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisi bildiğiniz gibi yılbaşı sebebiyle yayınlanmamıştı. Bu hafta olup olmayacağı hayranları tarafından araştırılıyordu. Kuruluş Osman Var Mı? Kuruluş Osman Neden Yok? Soruları dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı.  

Kuruluş Osman Ne Zaman? 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman Ne Zaman? Kuruluş Osman Yeni Bölüm 5 Ocak 2022 akşamı yayınlanmayacak. Kuruluş Osman Son Bölüm yılbaşından önce yayınlanmıştı. Kuruluş Osman Yeni Bölüm 19 Ocak 2022 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanacak. Bu sebeple 5 Ocak 2022 günü Kuruluş Osman Yeni Bölüm yayınlanmayacak.  

Kuruluş Osman Neden Yok?  

ATV ekranlarının 40 bölümdür sevilerek izlenen dizisi Kuruluş Osman, Ocak ayının ilk haftası yayınlanmayacak. Her yeni yılda kanallar yeni anlaşma ve sözleşmeler imzaladığı ve yılbaşı sebebiyle pek çok oyuncu tatilde olduğu için Kuruluş Osman Yeni Bölüm 5 Ocak 2022 günü yayınlanmayacak. Kuruluş Osman Yeni Bölüm 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak.  

Kuruluş Osman Son Bölüm de Neler Olmuştu?  

Kuruluş Osman Son Bölüm de neler olmuştu? Sorusu diziyi izlemeyenler tarafından sorulmaya başlandı. Kuruluş Osman Son Bölüm de Osman Edebalı’nın kızı Bala Hatun’u Yannis’in elinden kurtarmayı başarır. Ama Yannis onlara kötü bir oyun oynayarak Bala Hatun’u zehirlemiştir. Bu zehrin ilacı da Yannis’in elindedir. Osman Dündar Bey’in oğlu Batur’u bıçakladığı için cezalandırarak kafesli çadıra atar. Buradan Kaçan Dündar Bey ile ilk karşılaşması herkesin dikkatini çekmiştir.