ATV’nin yeni dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Maraşlı Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu! Yapımcılığını Tims & B Productions’un üstlendiği ve Ethem Özışık’ın yazdığı ayrıca yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstlendiği Maraşlı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Maraşlı Dizisi Konusu

Özel harekattan ayrılan eski asker Maraşlı, daha sonra açtığı sahaf ile hayatını geçirmek ister. Cesur ve adaletli olan Maraşlı’nın dönüm noktası kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Kızı vurulduktan sonra hasta olarak yaşamına devam etmektedir. Maraşlı’nın tek amacı ise kızını hayata döndürmektir. Evladına karşı yaşatılan acıyı unutmayan Maraşlı, sahafa giren güzel mi güzel Mahur Türel’i çok beğenir. Mahur da hiç aklına gelmeyecek bir olay yaşayınca Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. İşte o anda, Mahur ve Maraşlı’nın kaderleri birbirine bağlanacaktır.

Maraşlı Dizisi Oyuncuları

Maraşlı Dizisi Oyuncuları arasında birbirinden başarılı oyuncular bulunmaktadır. Başrollerini Burak Deniz ile Alina Boz’un bulunduğu dizinin kadrosunda, Rojda Demirer, Kerem Atabeyoğlu, Ahmet Varlı, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cemil Büyükdöğerli, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar bulunuyor.

Maraşlı Dizisi Yayın Tarihi

Maraşlı Dizisi Yayın Tarihi belli oldu. 1. Bölümüyle 11 Ocak 2021 Pazartesi günü ATV ekranlarında yayınlanacak olan diziyi sakın kaçırmayın.

Editör: TE Bilişim