Geçtiğimiz günlerde televizyon ekranların da yapım ve yayıncılığını ATV'nin üstlendiği, ilk haftasında yoğun ilgi ve reyting alan Maraşlı ismi verilen yeni bir dizi başladı. Dizinin kadrosunun oldukça kalabalık olmasının yanı sıra yeni bir ismin ekleneceği de gündeme geldi. Maraşlı filmi aracılığı ile Serenay Sarıkaya'nın televizyon ekranlarına renk vereceği de iddialar arasında yer aldı.

Yayınlandığı günden itibaren sosyal medya kullanıcılarının yoğun paylaşımlarına maruz kalan Maraşlı dizisinin ekip kadrosuna Serenay Sarıkaya'nın dâhil olup olmayacağı da kesinleşti. Maraşlı dizisi ile sözleşme imzaladığı söylentileri, Serenay Sarıkaya’nın menajerlik şirketinin sessizliğini bozdu.

İddialar Asılsız Çıktı

Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yaptığı Maraşlı dizisi büyük ilgi topladı. Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün yaptığı, Tims&B Productıon tarafından ekranlara yansıtılan dizinin oyuncuları da oldukça dikkatleri çekti.

Başrolünü Burak Deniz'in üstlendiği ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı, zengin oyuncu kadrosunu daha da güçlendirmek için yeni oyuncu isimleri duyurulmuştu. Genç oyuncu Burak Deniz'in dizide canlandırdığı Celal karakterinin eski eşi olarak Serenay Sarıkaya'nın diziye dâhil edileceği söylentileri duyulmuştu.

Böyle bir projenin gündemde olmadığını, ortalığa atılan söylentilerin asılsız olduğu ise güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın menajerlik ajansı tarafından açıklandı. Serenay Sarıkaya'ya Maraşlı dizisi tarafından rekora gidecek yüksek bir ücret teklif edildiğinin altını çizen menajerlik ajans yetkilileri, güzel oyuncu ile altı bölüm anlaşma yapıldığına dair çıkan söylentilerin asılsız olduğunu belirttiler.

Maraşlı 4. Bölümü Seyircisiyle Buluşacak

Her pazartesi akşamlarında ATV ekranlarına renk veren Maraşlı dizisi zengin oyuncu kadrosu gözlerden kaçmadı. Oyuncu kadrosunda Burak Deniz, Saygın soysal, Alina Boz, Rojda Demirer, Bedriye Rosa Çelik, Kerem Atabeyoğlu, Sinem Akyol, Melis İşiten, Türkü Su Demirel, Cihan Yenici, Cemil Büyükdöğerli, Gizem Kala ve Neslihan acar gibi ünlü isimler yer alıyor.

İlk 3 bölümünde yoğun ilgi toplayan Maraşlı dizisi, önümüzdeki hafta 25 Ocak Pazartesi saatler 20.00 gösterdiğinde 4. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başladığı günden bu yana bölümlerinde seyircisine yaşattığı heyecan ve gerilimin gelecek bölümlerde de seyircisine farklı sürprizler ile birlikte yaşatması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim