Pazartesi akşamları ATV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya başlayan Maraşlı, yayımlanan ilk 3 bölümü ile fazlaca beğenildi. Dizinin konusu; Maraşlının kızı Zeliş’in vurulmasıyla hayatında yeni sayfa açılır. Maraşlı istemeden olaylara karışan Mahurla tanışıp hayatını kurtarır, bundan sonra olaylar farklı ilerleyecektir. Dizi senaryosu açısından verimli devam etmesinin yanı sıra karakterlerin oyunculukları da takdir topladığı için ilgi artıyor.Alina Boz ile Burak Deniz’in başrol oynadığı dizi, karakterlerin uyum ve enerjileri merak konusu olmuştu. Merakları dindirecek pozlar, izleyicisine sosyal medya hesaplarında sunuldu. Burak Deniz’in İnstagram sayfasından yayınladığı fotoğraflar, dizi ve Burak Deniz sevenlerini mutlu ediyor. Oyuncu Deniz, dizinin çekimlerinde bir sahnesinde yaşamış olduğu ufak kaza hakkında açıklamada bulundu.


Burak Deniz’den Alina Boz Paylaşımı


Set içinden fotoğraf yayınlayan Deniz. “Tüm teşekkürler, Maraşlı ekibinin (ailesinin) adına” şeklinde not düştü. Paylaşım yapılan fotoğraflar içinde Alina Boz ile çekilmiş bir poz da yer alıyor. Burak Deniz, güzel oyuncu Alina Boz’un gözlerinin kapalı çıkmış olduğu fotoğraf için “Evet Alina Boz, bence de çok güzel çıkmışsın” şeklinde esprili bir yorumda bulundu…

Alina Boz yapılan bu paylaşıma yanıt olarak, “Gözlerimi dinlendiriyorum” şeklinde yazdı. Alina Boz ile Burak Deniz’in birbirlerine yaptıkları yorumlar, yüzlerce kişi tarafından takip edilip yüksek sayılarda beğeni aldı.


Esprili yorumların arkasından hemen sevimli yorumlarda eklendi. Maraşlı karakterinin tabiri ile “Benim görevim iyi çıkmak değil Bayan” yorumları yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Sosyal Medya Aracılığıyla Yanlışlık Düzeltildi


Dizi setinden başka bir paylaşım ile set içinde olan yanlışlık hakkında bilgi veren Burak Deniz, 3. bölümde akıllara gelindiği gibi Aziz, Necati ve İlhan karakterlerinin de içinde olduğu aracın bagaj kısmı benzin dökülüp yakılmış ve 3 karakter de arabanın içinde kalmıştı, burada olanlar hakkında yorumda bulundu.
Burak Deniz, dizinin görüntü yönetmeni Hakan Okumuş ile Alina Boz’un çekmiş olduğu fotoğrafı paylaşıp, altına dikkat çekici yorumda bulundu.


“Saygı değer görüntü yönetmenimiz @h_okumus ile sahneden önce yanlış olarak yanan aracı merakla izlerken çekilmiş bir parça kare.”