Her akşam TV8 ekranlarında yayınlanan ve evlerimizi şenlendiren MasterChef yarışmasında final öncesi son karşılaşma heyecanı yaşandı. Bu karşılaşmada 3 yarışmacıdan biri finalist olarak seçildi. Seçilen finalist adaylarından biri olan Emir Elidemir, programın hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. MasterChef Finalist Adayı Emir Elidemir Kimdir?

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması MasterChef’te hafta boyu yarışan ve finalist olan Emir Elidemir Kimdir? Finalist olmak için kıran kırana mücadele vereceği bölüm programın hayranları tarafından merak edilse de henüz yayınlanmadı. MasterChef Emir hakkında bilgiler merak edilirken, yarışmacının çeyrek final performansı da diğer merak edilen konulardan biri oldu.

MasterChef Emir Elidemir Kimdir?

31 Ağustos 1994 yılında İzmir’de dünyaya merhaba diyen Emir Elidemir, Bonova Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Özyeğin Üniversitesi Gastronomi Bölümünü kazanmış ve başarıyla tamamlamıştır. Gastronomi bölümünü okurken Fransa, Hollanda ve Amerika’da staj yapan MasterChef Emir, kariyerinde farklı tecrübeler edinme imkanını bulmuştur.

2018 yılında eğitimini tamamlayan MasterChef Emir, Amerika’nın New York kentinde bulunan Benno Restoranda 1 yıl boyunca Chef de Partie statüsünde çalışma gösterdikten sonra Türkiye’ye dönmüştür. İstanbul’da bir restorantta ve Cunda Otelde mutfak şefliği görevini üstlenen Emir Elidemir, MasterChef programına katıldıktan sonra Cunda Otel’den istida etmiştir. Sezonun en dikkat çeken yarışmacısı olan Emir Elidemir acaba finalist olacak mı? Bekleyip hepimiz göreceğiz.

MasterChef Finalisti Kim?

MasterChef Türkiye’nin final heyecanı yaklaşırken yarışmacılar arasında mücadele devam ediyor. Bildiğiniz üzere Serhat MasterChef Türkiye’nin ilk finalistiydi.

MasterChef Finalisti Serhat Doğramacı Kimdir?

23 yaşında olan Serhat Doğramacı, 10 yıldır aşcılık eğitimi alan tecrübeli bir yarışmacı. Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarına katılıp 15 adet madalya sahibi olan MasterChef Serhat, Amerika ve Almanya’da toplamda 3 yıl çalışıp iş tecrübeleri arasına yenilerini eklemeyi başarmıştır.

MasterChef İkinci Finalist Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef ikinci finalist heyecanını dün akşam bize yaşattı. 26 Aralık 2020 Cumartesi günü TV8 ekranlarında yayınlanan yeni bölümde Emir, Barbaros, Özgül arasından kimin finalist olacağı belli oldu. MasterChef Türkiye’de ikinci finalist 66 puan alan Barbaros oldu.

MasterChef İkinci Finalisti Barbaros Yoloğlu Kimdir?

Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gözlerini açan Barbaros 26 yaşındadır. Yarışmaya Bodrum’dan katılan Barbaros, Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli bir yarışmacı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle et ürünleri konusunda kendine güvenen Barbaros, şuan MasterChef’in İkinci Finalisti...

MasterChef Eleme Adayları Kimler?

MasterChef Türkiye’de Emir Elidemir Finalist adayı olarak düşünülse de aslında eleme adayları arasında bulunuyor. Final haftasında olduğumuz bu yarışmada Özgül ve Emir arasında kıyasıya bir mücadele verilecek. Özgül veya Emir’den hangisi mücadeleyi kazanırsa MasterChef Üçüncü Finalist olarak karşımıza çıkacak.

Daha sonra ise Serhat, Barbaros ve Emir arasında final heyecanı yaşanacak. Yarışmayı kazanan kişi de büyük ödülün sahibi olacak.