Masumlar Apartmanı İnci karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırmaktadır. Başarılı oyuncunun kendi ağzıyla açıkladığı MS hastalığı başlangıç şüphesi hayranlarını üzdü. Hal böyle olunca İnci’nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı araştırılmaya başlandı.

Farah Zeynep Abdullah, MS Hastalığı başlangıcı şüphesiyle tetkikler yaptırdığını açıkladı. Masumlar Apartmanı hayranları tarafından endişeye sebebiyet veren dizide Masumlar Apartmanı inci karakteri ile beğeni toplayan Farah Zeynep’in hastalık sebebiyle diziden ayrılabileceği gündeme geldi.

Masumlar Apartmanı İnci Diziden Ayrılıyor Mu?

Masumlar Apartmanı İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah tarafından bir açıklama geldi. Gelen açıklamada, diziden ayrılacağı iddialarına karşılık başarılı oyuncu yok diyerek böyle bir şeyin söz konusu olmayacağı ifade edildi.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında İstanbul da doğan başarılı oyuncu Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde okudu. Fakat daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere’ye aldırarak, lise öğrenimini ülkede tamamladı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin 2. Sezonunda diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu İngiltere Kent Üniversitesi, Fransızca-Drama bölümüne dönerek eğitimini tamamladı ve 2013 yılında diplomasını aldı. Üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı diziden teklif aldı. Okuluna dönmesine üç gün kala Aylin rolüne seçildiği öğrenilen oyuncu bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğunu canlandırdı.

Diğer Oynadığı Diziler

  • Kelebeğin Rüyası,
  • Kurt Seyit,
  • Şura,
  • Bir Küçük Eylül Meselesi,
  • Unutursam Fısılda,
  • Prenses Azra dizilerinde rol alarak başarılı başrol ve oyunculuk sergilemiştir. Başarısına başarı katan güzel oyuncu şuanda Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandırmaktadır. İnci’nin diziden ayrılacağı sevenler tarafından araştırılsa da konuyla alakalı açıklama güzel oyuncudan geldi.
Editör: TE Bilişim