TRT 1 ekranlarının her yayınlandığı gün reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı Yeni bölüm her salı yayınlanıyordu. TRT 1 yayın akışını incelediğimizde bu hafta Masumlar Apartmanı dizisinin olmadığını gördük. Peki, Masumlar Apartmanı Neden Yok? Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman? 

Masumlar Apartmanı dizisi hayranları tarafından dizinin bu akşam olup olmadığı araştırılmaktadır. Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı Neden Yok? Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman?  

Masumlar Apartmanı Neden Yok? 

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı Neden Yok? Masumlar Apartmanı dizisinin TRT 1 yayın akışı içinde yer almaması sebebiyle araştırma konusu oldu. OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen Masumlar Apartmanı dizisi neden yok? Sorusunun cevabı belli oldu.  

Yılbaşı tatili sebebiyle pek çok dizi yayın akışlarında yer almamaya başladı. Masumlar Apartmanı dizisi de yılbaşı tatili sebebiyle bu hafta TRT 1 ekranlarında yayınlanmayacak. Saat 22.00 da özel bölümüyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni bölümü ne zaman? 

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman? 

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm ne zaman sorusu dizinin hayranları tarafından sorulmaktadır. Masumlar Apartmanı yeni bölümü 18 Ocak 2022 saat 20.00 da TRT 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.