Yer aldığı film ve dizilerde beğenilen performansı ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Merve Dizdar, sosyal medyada birçok kişi tarafından takip ediliyor. Herkes tarafından çok doğal bulunan Merve Dizdar'ın hayatı da herkes tarafından merak ediliyor. ‘’Eltilerin Savaşı’’ filmi ile oyunculuğu çokça beğenilen başarılı oyuncu, bir de aynı kendisi gibi oyunculuk yapan eşi Gürhan Altundaşar ile de çok fazla konuşuluyor. ‘’Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'’nin sevilen isimi ‘’Gürhan Altundaşar’’ ile 2018'in Eylül ayında evlenen ‘’Merve Dizdar’’ abartıdan uzak evinde çektiği videoyu paylaşarak gündem oldu. Dizar'ın evini görenler, "Ne çok hasret kalmışız böyle abartısız şeylere..." şeklinde yorumda bulundular…

Mütevazi Evin Olay Oldu

Herkes tarafından beğenilen oyunculuğuyla son zamanların en çok konuşulan oyuncularından biri olan Merve Dizdar, oyunculuk kariyerinde başarılarına başarı katıyor. Oyunculuğu herkes tarafından beğenilen Dizdar’ın özel hayatı da çokça araştırılıyor. Merve Dizdar’ın eşinin kim olduğunu öğrenenler ise çokça şaşırıyor. Dizdar’ın eşi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'’nin sevilen oyuncusu Gürhan Altundaşar’dır. Bu mutlu çiftin evlilikleri sosyal medya üzerinden sürekli dikkat çekiyor.

Merve Dizdar’ın her zaman evinden yaptığı sosyal medya paylaşımları çok fazla ilgi görüyor. Merve Dizdar son paylaşımı oyuncusu olduğu Masumlar Apartmanı dizisini izlerken çektiği video oldu. Bu paylaşımdan sonra Dizdar’ın takipçileri, videonun içeriğinden çok oyunun sade evini konuştular. Bu paylaşıma çok fazla yorumda yapıldı.

Editör: TE Bilişim