TRT ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Masumlar Apartmanı’ na bir oyuncu veda ediyor. Psikolog Gülseren Buğdaycıoğlu’ nun kaleminden kurgulanmış olan Masumlar Apartmanı dizisi tüm hızıyla TRT ekranlarında gelmeye devam ediyor. Dizinin  birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncuları performanslarıyla izleyicileri adeta kendilerine hayran bırakıyorlar.

Dizi her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başlıyor. Dizini  başrolleri oyunculuklarıyla adeta izleyeceği kendilerine bağlıyorlar. Dizinin  başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Ezgi Mola rol almaktadır. Ancak  diziyi takip eden hayranlarına üzücü bir haberimiz var. Masumlar  Apartmanı dizisinden Safiye'nin çocukluk aşkı Naci ayrılıyor. TRT ekranlarının Salı günü izleyici ile buluşan dizisi Masumlar Apartmanı yayınlandığı gün itibarıyla izleyicinin gönlünde taht kurdu. Özellikle  dizinin gerçekte yaşanmış bir olaydan kurgulanması izleyiciyi derinden etkiliyor ve dizinin başrollerinde Safiye karakteri çocukluk aşkı Naci ile olan sahnelerin ekrana gelişinde sosyal medyanın gündeminde yer alıyorlar.

Naci'nin bilinmeyen hastalığı sebebiyle Safiye ve Naci'nin aşkı olumsuz bir şekilde sonlanabilir. Safiye'nin aşkı Naci karakterinin hastalığına çözüm bulunmazsa diziden ayrılabileceği düşünülüyor. Tansel Öngel'in yani dizinin Naci’sinin diziye gelmesi ile dizide hareketli zamanlar yaşanmaya başlandı. İzleyiciler  ikiliyi çok yakıştırıyorlar. Salı  günü sosyal medyanın gündemine oturuyorlar. Ancak Naci karakteri diziden  her an ayrılabilir. Aldığımız  habere göre Tansel Öngel’ in Masumlar Apartmanı dizisinde 13 bölüm anlaştığı biliniyor. Şimdiye  kadar 10 bölümde yer aldı. Ancak  gelen bir bilgiye göre bu sürenin uzatılmış olacağı da gündemde yer almaktadır.

Ünlü İsim Diziye Veda Ediyor

TRT ekranlarının yayınlanmakta olan dizilerinden Masumlar Apartmanı’ na bir oyuncu veda ediyor. Psikolog Gülseren Buğdaycıoğlu’ nun kaleminden ekranlara gelmekte olan Masumlar Apartmanı dizisi tüm hızıyla TRT ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin  birbirinden kaliteli ve başarılı oyuncuları performanslarıyla izleyicileri adeta kendilerine hayran bırakıyorlar.

Dizini  başrolleri oyunculuklarıyla bilindiği üzere izleyeceği kendilerine büyük ölçüde bağlıyorlar. Dizinin  başrollerinde  bilindiği üzere Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Ezgi Mola rol bulunmaktadır. Ancak  diziyi takip eden izleyicilere üzücü bir haberimiz bulunuyor. Masumlar  Apartmanı dizisinden Safiye'nin çocukluk aşkı Naci karakteri ayrılıyor. TRT ekranlarının oa yayınlanmakta olan Salı günü izleyici ile buluşmakta olan Masumlar Apartmanı yayınlandığı gün itibarıyla izleyicinin gönlünde taht kurdu. Özellikle  dizinin gerçekte yaşanmış bir olaydan kurgulanması izleyiciyi derinden etkiliyor ve dizinin başrollerinde Safiye karakteri çocukluk aşkı Naci ile olan sahnelerin ekrana gelişinde sosyal medyanın gündeminde yer alıyorlar.

Editör: TE Bilişim