FOX TV ekranlarının sevilen dizisi olan Mucize Doktor, heyecan dolu bölümle seyircinin karşısına çıktı. Mucize Doktor Aysel, Doktor Ali’ye Niye Saldırdı?

Dizinin geçen bölümünde Nazlı’nın karşılaştığı kadın ağlamaklı bir haldeyken, Nazlı kadına yardım etmek istemişti. Fakat bu kadın bir anda Nazlı’ya saldırmıştı. Nazlı’nın boğazını öldüresiye sıkan o kadın bu kez de Ali Vefa’ya saldırdı. Cebinde olan neşteri Ali’nin boğazına dayayan kadın bunu neden yaptı? Ne istiyor?

Mucize Doktor Aysel, Doktor Ali’ye Niye Saldırdı?

Daha önce Nazlı’ya sonra da Ali Vefa’ya saldıran kadının adı dizide Aysel. Beyninde tümör rahatsızlığı olan Aysel, eşini kaybettikten sonra psikolojik sorunlar yaşamaktadır. Beyninde olan tümör sebebiyle halüsinasyonlar gören Aysel Nazlı ve Ali’ye bilinçli bir şekilde saldırmıyor. Aslında gördüğü Hayaller onu bu hale getiriyor.

Mucize Doktor Aysel Kimdir?

Mucize Doktor dizisinde Aysel karakterini Aslı Bankoğlu canlandırıyor. Aslı Bankoğlu, 2 Aralık 1979 tarihinde İstanbul da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almış olan Bankoğlu, 2019 yılında bir menajerlik firması kurarak işletmeye başladı. Şuanda hem menajerlik hem oyunculuk yapan başarılı oyuncu Mucize Doktor dizisinde merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim