Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bundan 37 yıl önce kaybolan kızını bulmak için bir anne katıldı. Program esnasında mutlu zamanlar yaşandı. Müge Anlı ve ekibi Fatma Kalay’ ın kızı Emel’i buldu. Annenin mutluluk anları stüdyoda bulunanları ve izleyicileri mutlu etti.

Fatma Kalay'ın kızı Emel' e ne olmuştu? Emel hanım annesi ile görüşecek mi? Emel hanım nerede yaşıyor? Emel hanım stüdyoya gelecek mi?  Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Fatma Kalay isminde bir anne  katıldı. Müge Anlı anneye   kızının bulunduğunu söyledi. Anne öğrenince heyecandan Müge Anlı'nın ayaklarına kapandı. Annenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ATV ekranlarının çok sevilen programı hafta içi her gün yayınlanmakta ve programa katılan Fatma Kalay ismindeki kadın 1984 yılında otogarda kaybolan kızı Emel'i bulmak için Müge anlı'dan yardım istedi. Yaşananlar sonrasında kızının bulunduğunu öğrenince Müge Anlı'nın ayaklarına kapandı.  Program  sırasında Fatma Kalay’ a kızının bulunduğu haberi verildi. Fatma Kalay sevinçten Müge Anlı'ya teşekkür etti ve acılı anne Müge Anlı'nın ayaklarına kapandı. Müge Anlı artık dayanamayacağım diyerek maske takıp Fatma kalaya sarıldı. Fatma Kalay’ın kızı Emel  bulduklarını belirterek Emel'in İki çocuk annesi ve bankacı olduğunu belirtti. 1985 yılının Mart ayında evlatlık edilerek İngiltere'ye gittiğini açıkladı.

Uzun Süreli Ayrılık Son mu Buldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına oldukça ilginç bir olay yaşandı. Bundan 37 sene önce kaybolan kızını aramak için bir anne programa katıldı. Program yayındayken mutlu anlar yaşandı. Müge Anlı ve ekibi Fatma Kalay’ ın kızı Emel’i yapmış bulduğu büyük çalışma neticesinde buldu. Annenin mutluluk anları stüdyoda bulunanları ve izleyicileri mutlu etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Fatma Kalay küçük bir umut ile kızını bulmak üzere yayına katıldı. Anlı anneye   kızının bulunduğunu yayın esnasında söyledi. Anne öğrenince heyecandan Müge Anlı'nın bin anda ayaklarına kapandı. Annenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yaşananlar sonrasında kızının bulunduğunu öğrenince Müge Anlı'nın ayaklarına kapandı.  Program  sırasında Fatma Kalay’ a kızının bulunduğu haberi verildi. Fatma Kalay sevinçten Müge Anlı'ya teşekkür etti ve acılı anne Müge Anlı'nın ayaklarına kapandı.

Editör: TE Bilişim