ATV’ de ekranlara gelen’ ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına şoförü ile kaçan  Sevgi Kıranlı'nın çıkması herkesi şaşırtmıştı. Sevgi Kıranlı eşini bırakıp gidince eşi Davut Kıranlı'nın bunun üzerine canına kıydığı olayı ortaya çıkmıştı. Fakat canlı yayında Müge Anlı bu işin gerçeğini açıkladı.

Müge Anlı ortaya yalan yanlış atılan Davut Kıranlı 'canına kıydı’ açıklamalarına ilişkin bazı gerçekleri bildirdi. açıklama yaptı.  Medya üzerinden doğrununda yanlışında hızla yayıldığını açıklayan Anlı canına kıyma olayının tamamen uyduruk olduğunu bildirdi.

" Bilip bilmeden ortaya iddialar çıkaran çok farklı insan grupları var. Ülkemizde bir hekimin Tıp Fakültesinde okuması gerekiyor, avukat olmak için hukuk fakültesinden mezun olması gerekli fakat gazeteci olabilmek için benimde bitirdiğim gibi iletişim fakültesinden mezun olmana gerek olmuyor. Neredeyse herkes oturduğu yerden yalanlarla dolu haberler ortaya çıkarıyor. Bu durum çok ama çok üzücü. Daha düne kadar Davut’un canına kıydığına ifade eden haberler vardı.

Dünyası Alt Üst Olmuş Adamcağızın

Yaşadığı onca sıkıntının içinde bir canına kıydı yalan haberi. Adamı zorla teşvik ediyorsunuz. Dilerim rabbim kimseye yaşatmasın böyle zorluklar.  Otuz beş yıldır evli olduğu eşi tarafından terk edildi.  Adamcağız Ordu’da kızlarının yanında kalıyor ve kızları tarafından bakılıyor. Sosyal hizmetler bakanlığı da bu durumda yaşanan sıkıntılara hem ekonomik olarak hem de psikolojik olarak yardımcı olacaklar.

Ayrıca bu adamcağızın ekonomik olarak da zorluk yaşadığı ve hatta üç aylık süreç hiç çalışmayıp karısını bulmak istemiştir. Bu durumda bu adamcağıza yardımcı olmamız gerekmektedir.

Editör: TE Bilişim