Iman Elbanı ile 2016 yılında dünya evine giren başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ ın eşine yaptırdığı şey gündem oldu sosyal medyada paylaşmaları üzerine herkes onları konuştu.

Eşi Iman Elbanı sosyal medyada yaptığı paylaşımda eşi Murat Yıldırım ile yaşadıkları evlerinden manzara fotoğrafı paylaşımında bulundu. Paylaşımında öyle bir ince detay vardı ki görenlerin gözünden kaçmadı. Romantik oyuncu Murat Yıldırım evinin bahçesinde bulunan havuza hayat arkadaşı yani eşi Iman Elbanı’nın ismini yazdırmış.

Ayrıca Murat Yıldırımın’ da kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar takipçilerine vayyy dedirtiyor. Romantik yapısı karşında kendine bir kez daha hayran bıraktırıyor.

MURAT YILDIRIM KİMDİR HAYATI YER ALDIĞI DİZİLER NELERDİR?

Tiyatro ve müziğe büyük ilgi duyan başarılı oyuncu üniversite yıllarında okulunun tiyatro grubuna katıldı ve burada roller aldı. Grupta adını duyuran oyuncu Murat Yıldırım ilk deneyimini Ölümsüz Aşk dizisinde rol alarak gerçekleştirdi. Ardından hemen Bütün Çocuklarım dizinde rol aldı.

Sonrasında Büyük Yalan dizinde oynamaya başladı.

En uzun rol aldığı dizi ise Fırtına adlı dizidir. Sonrasında sinema filmi olan Araf filminde başrol oynadı.

Yine başrolünde yer aldığı ASİ dizisi bulunuyor. Sonrasında Aşk ve Ceza filminde oynadıktan sonra Suskunlar dizisinde başrol karakterlerinden birini canlandırdı. Suskunlar dizi 28 bölüm yer alıp 2 sezon yayınlanmıştır.

Editör: TE Bilişim