Özellikle pandemi döneminde imdadımıza koşan Netflix, yayınladığı içeriklerle bizi kendisine çekmeye devam ediyor. Netflix üzerinde yayınlanan yeni diziler her daim platform abonelerinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Netflix Dizisi Fatma ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Netflix Türk Dizileri arasında adından söz ettirecek olan Fatma Ne Zaman Başlıyor? Fatma Oyuncuları Kimlerdir?

Netflix Dizisi Fatma Ne Zaman Başlıyor?

Merak içerisinde beklenen Fatma Dizisi 2021 yılının ilk aylarında yayına girmesi beklenmektedir. Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fatma Yayın Tarihi ile ilgili yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Fatma Dizisi Konusu

Fatma, 35 yaşında bir temizlikçidir. Geçmişte kocası Zafer hapse girmiştir. Hapisten çıktıktan sonra kaybolan Zafer’i aramaya başlayan Fatma, bu sırada bir cinayet işler. Zafer’in karanlık işlere karışmasından dolayı bu adamların cinayeti öğrenmesiyle beraber Fatma’nın yaşamaya devam etmesi için öldürmeye devam etmesi gerekiyor. Yaşadığı olaylar, Fatma’yı çok değiştirmiştir. Her şeyin intikamını almak için hayatına devam eden Fatma, artık buna alışmıştır. Bir yandan dünyalara sığdıramadığı oğlunun intikamını almak isteyen bir anne, diğer yandan da işlediği her cinayette kendisinden şüphelenilmeyen temizlikçi kadın olarak hayatına devam eder ve kocasını aramaya koyulur.

Fatma Dizisi Oyuncuları

16 Temmuz 2020 günü çekimlerine başlanan Fatma dizisinin yapımcılığını Başak Abacıgil üstlenmektedir. Özgür Önurme tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturmaktadır. Burcu Birecik, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan gibi isimlerin dizide rol aldığı Fatma dizisiyle ilgili yeni sızıntılar geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.