Ünlü oyuncu Özcan Deniz Star TV ekranlarının yeni dizisi Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Seni Çok Bekledim dizisinde başrol oyuncusu. Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu ile Seni Çok Bekledim dizisinde başrolü paylaşıyor. Dizinin proje çalışmasının her aşamasında emeği olan kişide yine Özcan Deniz’dir. Dizi istediği reyting başarısını elde edemedi. Fakat dizinin sevenleri konusunu çok beğenerek izliyorlar. Dizinin reyting sıralaması iyi olmadığı için final yapacağı söylentileri de gündemde yer alıyor.

Özcan Deniz’in kendi projesi olan geçen yıl yapacağı söylenen içeriği saklanan bilim kurgu tarzındaki çalışması yayın hayatına başlıyor. Gain adlı dijital kanal platformunda yayınlanacak Senkron projesi, paralel evreni konu almaktadır. Dizinin il tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu.

Özcan Deniz’ in boşandığı eşi Feyza Aktan’ da dizide rol alıyor. Sadece eski eşi değil oğlu kuzeye de dizide ara ara yer verilmektedir. Dizide sadece eski eşi değil Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin yer alıyor.

Senkron farklı bir proje. Pandemi döneminin başlaması sonrasında kendi imkanları ile çekimlerini gerçekleştirdi. Cansel Elçin bir açıklamasında ‘pandemi dönemi gibi bir zamanda bu kadar kaliteli proje ortaya ve bu proje yer olmak mutluluk verici bir durum. Evde çekildiği için basit bir yapım gibi gözüküyor, fakat böyle düşünülmesi oldukça yanlış. Projede paralel evren anlatılıyor ve oldukça kaliteli bir içerik. Gayet başarılı bir yapıt oldu’ diye açıklama yaptı.

Senkron projesinin ilk tanıtım fragmanından sonra bir çok yorum aldı ve sosyal medyanın gündemine daha başlamadan oturdu.

Her Yaptığı Dizi Çok Beğeniliyor

Başarılı isim oldukça kaliteli projelerde yer almaya devam ediyor. Bundan sonra planlanan dizisinde de aynı şekilde kaliteli bir senaryo ile gündeme gelecek. Bundan önceki dizinin istenilen seviye de izlenmemesi sebebiyle yakında final yapacağı da belirtiliyor. Ünlü oyuncu tamamen kendisine ait olan proje ile birlikte yeniden gündeme bomba gibi düşecek.

Editör: TE Bilişim