TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid her hafta milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Payitaht Abdülhamid 134. Bölüm İzle! Linkini sizler için paylaştık. Diziyi izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için Payitaht Abdülhamid 134. Bölüm izleyebilirsiniz. Peki, Payitaht Abdülhamid 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Türkiye’nin en çok tercih edilen ve izlenen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid son bölümüyle yayınlandı. Tarihsel olayları ve bazı konuları ekrana taşıyan, dizinin senaryosu ve güçlü oyuncusuyla dikkatleri üzerine çekmeye yetiyor.

Payitaht Abdülhamid 134. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırım Türklerini düşmandan kurtarmak için Rus filosunun boğazdan geçişine izin veren Abdülhamid, meselenin gizlilikle sonuçlanmasını isteyecektir. Hechler de tüm gücünü Selanik Mason Locası ile birleşip, planın ifşa edilmesini sağlar. Oğlu, Ali Osman’ın kimde esir olduğunu bilmeyen Eşref Ali, onu bulmak için hemen her yolu dener.

Payitaht Abdülhamid 134. Bölüm İzle

Cuma günlerinin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 134. Bölümü ile TRT ekranlarında yayınlandı. Diziyi izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler TRT 1’in resmi internet sitesine ve Youtube kanalından izleyebilirler.

Payitaht Abdülhamid 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 135. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Diye soranlar için cevaplayalım. Henüz dizinin yeni fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberts.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.