Cuma akşamlarının sevilen dizisi Ramo’da yepyeni bir hafta başladı. Seyircilerin ilgi içerisinde seyrettiği dizide bugün de neler yaşanacağı merak edilmekte. Show TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Ramo 28. Bölümde Neler Oldu? Ramo 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı Mı?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü dikkatle seyredilen Ramo’da heyecan giderek artıyor. Son bölümünü izleyen kişiler tarafından gelecek hafta neler olacağı merak edilmektedir. Peki, Ramo 28. Bölümde Neler Oldu? Ramo 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo 28. Bölümde Neler Oldu?

Tanımadığı düşmanının elinden Sibel ve Nehir’i sağ bir şekilde kurtarmak için Ramo ve Cihangir iş birliği yapmak zorunda kalır. Ramo, cehennemden sağ çıkıp, Irak’ta ki görevini bitirip evine döndüğü zaman büyük bir sürprizle karşılaşır. Sibel, Ramo’nun öldüğünü düşündüğü için Cihangir’i öldürmeye gitti. Ramo, Cihangir’in evinden Sibel’i kurtarmaya gittiğinde Cihangir, Ramo ile Sibel arasındaki ilişkiyi uzun zamandır biliyordur. İkisi de ölecektir. Ramo, Cihangir’in elinden kurtulmayı başarsa da adı belli olmayan kişiler tarafından Sibel ve Nehir’in kaçırılmasına engel olamaz.

Ramo 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo izleyen kişiler tarafından Ramo 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sorusu sorulmaktadır. Ramo 29. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Haberts.com olarak yayınlandığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın.

Editör: TE Bilişim