Ramo' nun Sibel'i öldü mü? Show TV ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinden Ramo son bölümünde izleyiciyi ekran başına kitliyor. Ramo dizisinde yapılan düğünde saldırı gerçekleşti. Saldırı sırasında yaralanan Sibel hastanede tekrardan saldırıya uğradı. Sibel'in hastanedeki odası yanarken Ramo ise yıkılmış durumdaydı. Bölümün  finalinde ise Ramo Sibel'in mezarında ağlıyordu. Peki ama Ramo dizisindeki Sibel’e ne oldu? Sibel karakteri gerçekten öldü mü?

Ramo dizisinde veda mı var? Esra Bilgiç diziden ayrıldı mı? Başrollerinde  Esra Bilginç, İlker Aksum, Murat Yıldırım'ın rol aldığı dizi cuma akşamı ekranlara geldi. Dizide  yapılan düğünde silahlı saldırı oldu ve dizinin Sibel karakteri ağır yaralandı. Hastaneye  kaldırılan Sibel karakteri hastanede tekrardan saldırıya uğradı. Ramo odaya giderken odada büyük bir patlama yaşandı. Ramo dizisinin Sibel'i öldü mü? Sibel'in odası alevler içinde kaldı. Ramo ise üzüntüden yıkılmış bir haldeydi. İtfaiyenin gelmesiyle yangın söndürüldü. Ramo Sibel'in yüzünü odada buldu.

Dizinin finalinde Ramo Sibel'in mezarı başında ağlıyordu ve sosyal medyadan Esra Bilgiç için diziden ayrıldığına yönelik bir söylem gündeme gelmedi. Esra Bilgiç yapmış olduğu bir açıklamayla diziden ayrılmadığını belirtti. Fakat dizinin son bölüm finalinde Ramo’nun  Esra'nın mezarı başında ağlıyor olması izleyicinin kafasını karıştırdı. Fakat ne dizinin yapım ekibinden ne de Esra Bilgiç’den  böyle bir açıklama gelmedi. Diziden daha önce ayrılan oyuncular için veda açıklaması yapılmıştı. Ama  Esra Bilgiç için yani dizinin Sibel'i için böyle bir açıklama gelmedi. Böyle  bir açıklamanın gelmeyişi ardından dizi takipçileri Sibel'in ölmediğini düşmanları tarafından kaçırıldığını belirttiler.

Diziden Ayrılık mı Var?

Ramo' nun Sibel'i diziden ayrıldı mı? Show TV de sevilerek izlenen dizilerin başında gelen Ramo son bölümünde izleyiciyi ekran başına kitliyor. Ramo dizisinde yapılan düğünde bilindiği üzere kalleş bir saldırı oldu. Saldırı ile birlikte yaralanan Sibel hastanede yeniden saldırıya uğradı. Sibel'in hastanedeki odası bir anda yanarken Ramo ise yaşananlardan dolayı yıkılmış durumdaydı. Bölümün  finalinde ise Ramo Sibel'in mezarında ağlıyordu. Peki ama Ramo dizisindeki Sibel’e ne oldu? Sibel karakteri gerçekten öldü mü?