Ramo dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz final sahnesinde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi.  Dizide yer alan büyük patronlardan biri olan Kaptan ile görüşmek için giden Ramo, gittiği yerde karşısında Yıldırım'ı ölü olarak görünce şok oldu.

Dizinin dün akşamki ekranlara gelen bölümünde, Ramo’nun sorumluluğunda olan bir sevkiyatın engellenmesinden sonra harekete geçen Ramo, kaçırılan altınları buldu. Bu işin içinde Mazhar’ın da olduğunu öğrenen Ramo, büyük patrona bu durumu söyleyecekti fakat finalde hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya geldi.  Büyük patron Kaptan ile görüşmeye giden Ramo, Yıldırım’ın öldürüldüğünü görünce şok oldu. Bu yaşanan durum karşısında neler olacağı büyük merak konusu oldu.

Sosyal medyada #Ailebağı

Ramo dizisinin dün akşamki ekranlara gelen 34.bölümü ABC1 20+’da 6.50 izlenme miktarı, 12.92 izlenme payı, AB’de 4.51 izlenme oranı, 14.60 izlenme payı yakaladı. Twitter da ise #AileBağı etiketiyle Türkiye’de 3 saat 15 dakika süresince TT listesinden düşmedi.

Ramo ile Sibel Evlendiler

Sibel’i  tutan Mazhar’ın serbest bırakmasının ardından Sibel Ramo’nun karşısına çıkar.  Uzun zamandır bir birinden ayrı kalan ve çok büyük açılar çeken ikilinin kavuşma anları izleyicide derin bir etki yarattı. Bir birlerine kavuşan Ramo ve Sibel hiç zaman kaybetmeden evlerinde düzenlenen bir kutlama ile dünya evine girdiler.

Ramo’nun sorumlusu olduğu sevkiyata baskın

Ramo’nun sorumluluğunda olan bir sevkiyatın engellenmesi masada gergin anların yaşanmasına neden oldu. Mazhar ile birlikte İstanbul’u yönetecek olan Ramo, sevkiyata yapılan baskından sonra zor durumda kaldı. Baskın esnasında çalınan altınları bulmak için Ramo harekete geçti. Yapılan baskının kimin yaptığını öğrenmek isteyen Doğu, polisten önce olayın yaşandığı uere giderek inceleme yaptı ve ipucu bulmayı da başardı.

Ramo kaybolan altınları buldu

Çalınan altınları bulmak için Ramo akıllıca bir plan kurdu ve planı adım adım uygulamak için kolları sıvadı. Sibel’in kardeşi olan Gizem’in açığa çıkmasıyla Ramo, Nehir’e bir oyun oynadı. Gizem ise Ramo’nun kendini yakaladığını ve deşifre olduğunu söylemek için Nehir’in yanına giderken, Korkut tarafından çalınan altınlarım Ramo’nun bulduğunu söyledi. Bu olay üzerine Nehir, Korkut’a haber verirken , herkesin altınları bulmak için Ramo’nun kurduğu plana dahil oldular. Bunun üzerine haber alan Korkut hemen harekete geçerken, Ramo da en sonunda sevkiyata yapılan baskında çalınan altınları buldu.

Editör: TE Bilişim