Murat Yıldırım Show TV ekranlarında Cuma günü yayınlanan Ramo dizisinde hayranlarına müthiş bir performans sergiliyor. İkinci sezonu yayınlanan dizinin hikayesinin tutması ve reytinglerde güzel sonuçlar alması bütün dizi ekibin çok yoğum çalışarak hazırladıkları bu diziden verdikleri emeğin karşılığını alıyorlar. Ünlü oyuncu da Ramo dizisinde yer almaktan çok mutlu.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım aynı anda başka bir projede de yer aldı ve çok yoğun çalışmalar yaptı. Mako isimli filmde yer alan Yıldırım, dalış konusunda da kendini geliştiriyor.

Bir Başka Projesi Daha Var

Yer aldığı filmin çekimleri tamamlandı ve bütün Arap dünyasının hatta dünyada bir çok ülkede beyaz perdede seyirci ile buluşacak olan Mako filminde ünlü oyuncu Kaptan Murad karakterini canlandıran Murat Yıldırım, “ Film için aldığım dalış eğitimi başta benim için bir deneyimdi fakat zamanla bu konuda kendimi geliştirdim” ifadelerini kullandı.

Arap ve Mısır sinemalarında izleyici ile buluşacak ilk köpek balığı filmi olan Mako filminin çekimleri için Mısır ve diğer Arap ülkelerine giden Murat Yıldırım, “ Çekimler için gittiğim Mısır ve diğer Arap ülkelerine gittiğimde gördüğüm ilgi beni çok sevindirdi” ifadelerine yer verdi.

İkinci sezonu yayınlanan dizinin hikayesinin tutması ve reytinglerde güzel sonuçlar alması bütün dizi ekibin çok yoğum çalışarak hazırladıkları bu diziden verdikleri emeğin karşılığını alıyorlar. Ünlü oyuncu da Ramo dizisinde yer almaktan çok mutlu.

Editör: TE Bilişim