OGM Pictures’ın yapımının üstlendiği TRT 1 için çektiği Masumlar Apartmanı dizisi ve  yine aynı yapımın imzasını taşıyan TV8’de her Cuma yayınlan Kırmızı Oda dizisinden flaş bir transfer  iddiası gündeme geldi.

Yeni sezon da başlayan ve  büyük ilgi gören dizilerinden olan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’yla ilgili flaş bir iddia geldi.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanarak ve OGM Pictures yapımı  imzasını  taşıyan diziler Yeni sezonda   seyirci karşısına büyük bir sürprizle çıkacağı öne sürüldü.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE PSİKİYATR KRİZİ

Masumlar Apartmanı dizisinin dün akşam ekranlarına gelen  25. Bölümünde psikiyatr krizi yaşandı.

Dizinin son bölümde, Han’ın çocukluktan bu yana yaşadığı travmalar nedeniyle kağıt ve çöp toplamaya çıktığını öğrenen karısı İnci, eşi Han’ a yardımcı olmak için onu bir psikiyatra yönlendirmek istemektedir.

İnci, Han’a bu teklif de bulunurken , “Psikiyatr kadın, yeri de Taksim’de” ifadelerini kullanarak akıllara kırmızı odayla birleşecek mi sorusu geldi.

Masumlar Apartmanın son yayınlanan 25. Bölümünde  yaşanan bu gelişme, Kırmızı Oda’da Doktor Hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya’nın diziye konuk olarak katılıp katılmayacağı iddialarını gündeme getirdi.

Daha önceden de Binnur Kaya, OGM Pictures’in çektiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk olarak dizinin başrol kadın oyuncusunun psikiyatr rolünde oynamıştı.

Editör: TE Bilişim