Yayınlandığı günden itibaren gerek konusu gerek ise oyuncularından ötürü Sadakatsiz, Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarının vazgeçilmezleri arasında yer almayı başarmıştır. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ’da gerçekleştirilmektedir. Daha önce BBC Studios tarafından gerçekleştirilen Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olarak bilinen yapımcılığını Med Yapım ve Mednova’nın üstlendiği Sadakatsiz dizisinin hemen her bölümü merak edilmektedir. Sadakatsiz 14. Bölümde Neler Oldu? Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 15. Bölümüyle ekranlara gelecek. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu Sadakatsiz yeni bölümleri ilk yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çekmektedir. Sadakatsiz 14. Bölümü izleyen kişiler Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Diye merak etmektedir.

Sadakatsiz 14. Bölümde Neler Oldu?

Üzerinde hissettiği baskılardan ötürü kendini stres altında olan Ali, hiç beklemediği bir yerden destek bulacaktır. Asya’nın endişeleri artarken, Volkan artık köşeye sıkışmıştır. Nil’in Selçuk ile kurduğu ilişki çıkmaza girerken, Asya ile başlatılan bu riskli oyun kimleri tehlikeye sokacaktır. Yeni bölümde göreceğiz.

Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sorusunun cevabını haberts.com olarak sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sadakatsiz 15. Bölüm 27 Ocak Çarşamba günü saat 20.00 da Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır. Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.