Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Sadakatsiz dizisinden hiç beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve severek izlenen Sadakatsiz dizisi dün yayınlanan son bölümüyle yine seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Yayına geldiği her akşam sosyal medyayı da alt üst eden dizi Twitter’ı da yine yerinden oynattı. Twitter’da hem ‘’ Sadakatsiz’’ hem de ‘’ Asya ‘’ adı altında birçok yorum yapıldı. Bu hafta ekranlara gelen bölümde dizide Asya’nın oğlu Ali ve Volkan’ın arkadaşı Bahar ön planda yer aldılar.

Bahar artık kendisini pek çok kez aldatan kocası Mert’e rest çekerek geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde evden kovdu. Bu hafta gelen bölümünde ise Bahar devamlı yalnız olmasının kendine iyi geldiğini söyledi.

Dizide yaşanan gerçek ise Mert rolüne hayat veren Eren Vurdem’in sosyal medya platformundan paylaştığı mesaj ile ortaya çıktı. Sadakatsiz dizisinde Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, yayınlanan son bölümde senaryo gereğince diziden ayrıldı.

Dizinin orijinali olan Doktor Foster’da yaşanan hikayede olduğu gibi Sadakatsiz’de de bu role can veren Eren Vurdem dizide yer aldığı hikaye biterek diziden ayrıldı.

Eren Vurdem sevenlerine sosyal medya hesabından da veda paylaşımı yaptı; ‘’ Sevgili ve değerli seyircilerimiz Sadakatsiz dizisinin orijinali olan Doktor Foster de yer alan hikaye gereğince Mert karakterine veda ediyoruz… bu karakterle sergilediğimiz hikayeyle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutarak onlarda bir farkındalık hissi yaratmışımdır’’ ifadelerini kullandı. Devamında da şunları ekledi;

‘’ Yaptığım bu işte de beni yalnız bırakmadınız, sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Emeği geçen bütün ekip ve yapım arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Bir başka hikayede en kısa sürede buluşma dileğiyle sağlıcakla kalın’’ ifadelerini kullandı.

Eren Vurdem Kim?

Eren Vurdem 1988’de Konya’da doğmuş. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş. Eren Vurdem ilk oyunculuk deneyimini 2009 da rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşadı ve daha sonrasında İnadına Aşk, Şubat, Son Mektup ve Şefkat Tepe gibi dizilerde yer aldı. Eren Vurdem yükselişini Fox TV ekranların da yer alan İnadına Aşk dizisinde yakaladı.

Editör: TE Bilişim