Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye en son Cemal Hünal dahil olmuştu bu defa da ünlü oyuncu Ali İl dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir çok seyirci tarafından sevilerek izlenen Sadakatsiz, yayın hayatına son hız devam ediyor. Çok kısa zamanda izleyici kitlesi yakalayan dizi, oyuncu kadrosunu büyütme kararını da devam ettiriyor.

Dizide Melih karakterine can verecek

Sadakatsiz dizisinin başrollerini Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen gibi ünlü oyuncuların paylaştığı, diziye Cemal Hünal’ın sonrasında ünlü oyuncu Ali İl oyuncu kadrosuna dahil etti. Ali İl en son Mucize doktor dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştı, şimdide Sadakatsiz dizisinde Melih karakterine can verecek.  

Ali İl kim

16 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmış. Ünlü oyuncu Ali İl, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2002 senesinde oyunculuk  kariyerine adım atan oyuncu, Küçük Kadınlar dizisi ile şöhret basamakları da her almaya başladı.