Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz' in son bölümünde Selçuk' un Nil'in onu kandırmasın anlaması ile peşine düştü ve dizinin son sahnesinde inşaat halindeki bir binanın katında Volkan, Selçuk, Nil heyecanla tartışıyorlardı son sahneye göre üçlüden biri düştü akıllara Selçuk’ un düştüğü sorusu geldi. Selçuk ölüyor mu ?

Ya da ölen kim? Selçuk'un onu kandırmasını öğrendiğinde öfkesine hakim olamadı ve intikam almak için Asya ve Nil' in peşine düştü çareyi bulunduğu yerden kaçmakta buldu. Ama kaçtığı sırada Selçuk Nil’ i buldu ve peşine düştü Nil kurtulmak için Selçuk'tan kaçarken inşaat bir binaya sığındı. Bu sırada Selçuk Nil’ İ takip etti. Selçuk Nil'in üstüne doğru koşarken Nil gelirsen atlarım diye Selçuk'a bağırıyordu. Volkan, Selçuk ve Nil’ i  buldu ve peşlerinden gitti. Sonrasında  Volkan, Nil ve Selçuk sakinleştirmeye çalışırken Asya'da onları bularak altta bakarken içlerinden bir tanesi düştü ve akıllarda Selçuk öldü mü sorusu canlandı.

Ölecek mi Merak Konusu

Çünkü Nil’ i o sırada Volkan tutuyordu. Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Selçuk öldü mü? Diziye veda mı ediyor? Tarık Emir Tekin rol verdiği ve kötü bir karakteri canlandırarak Nil karakterine aşık olduğu bilinmektedir ve en son ki olaylardan Nil’ in Selçuk’ u kandırdığını öğrenmiştir. Asya ve Nil'in aralarında geçen konuşmasını duymuştur ve öfkesine hakim olamayıp Nil’ den intikam almak istemiştir. Sonrasında  Asya ve Nil’ in peşine düşen Selçuk otogardan Nil’ i  yakalıyor. Nil korkudan kaçıyor ve inşaate sığınıyor. Nil Selçuk'a gelirsen atlarım diyor. Bu sırada Volkan geliyor Nil’ i  kurtarmaya çalışıyor. Nil Selçuk’ tan kurtulmak için oradan atlamayı bile göze almış durumdadır. Fakat düşenin kim olduğu son sahnede gösterilmiyor. Asya'nın gözlerinin önünde birisi yere düşüyor düşenin kim olduğu gelecek yeni bölümde ortaya çıkacak.