47. Uluslar arası Emmy Ödüllerinde bildiğiniz gibi Haluk Bilginer’e en iyi erkek oyuncu ödülü verilmişti. Bu ödülü getiren Şahsiyet dizisi televizyonda ilk kez Show TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Şahsiyet Dizisi İlk Bölüm Ne Zaman?

Puhu TV ekranlarında yayınlanan Şahsiyet dizisi hem karakterleri hem de konusuyla oldukça beğenilen polisiye türündeki önemli bir dizidir. Televizyon ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan bu dizinin başrollerinde Haluk Bilgiler, Hümeyra, Müjde Ar, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı isimler bulunmaktadır. Dizinin merak edilmesiyle beraber ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılmaktadır.

Şahsiyet İlk Bölüm Show TV’de…

Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen ve yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu Hakan Günday’ın senaryosunu kaleme aldığı Şahsiyet dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak. 17 Mart 2018 tarihinde Puhu TV’de seyirciyle buluşan 12 bölümlük mini dizi 29 Haziran 2021 Salı günü saat 23.00 da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Şahsiyet Konusu Nedir?

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agay Beyoğlu ile cinayet büro amirliğinde görev yapan tek kadın polis olan Nevra arasında olan muhabbetlerin anlatıldığı dizide Haluk Bilginer başarılı bir rol sergiliyor.

Editör: TE Bilişim