Sefirin Kızı'nda senaryo değişiklikleri devam ediyor. Başrol oyuncularından Neslihan Atagül'ün (Nare) rahatsızlık sebebiyle diziden ayrılmasından sonra, şimdi de Uraz Kaygılaroğlu (Gediz) diziye veda etti.

Dizide iki sezondur Gediz karakteriyle seyirciye kendini sevdiren yakışıklı oyuncu, 25 Ocak Pazartesi günkü bölümde senaryo gereği arabasıyla kaza yaparak öldü. Araba kullandığı sahnede Nare'nin onu aramasıyla heyecanlanan ve dikkati dağıldığı için kaza yapan Gediz'in diziden çıktığı gündeme geldi.

Sefirin Kızı ekibi instagram üzerinden ünlü oyuncuya ithafen şunları paylaştı: “UrazKaygılaroğlu’na, Gediz karakterine can verdiği için teşekkürlerimizle...”

Böylece iki başrol oyuncusu birden bu ay içinde diziye veda etti. Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden neden ayrıldığı henüz bilinmiyor.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

30 Haziran 1987, İstanbul doğumludur. Balıkesirlidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunudur. Pis Yedili, Harem, Eski Hikaye, Yedi Güzel Adam, Baba Candır gibi dizilerde rol almıştır. 2014-2019 yılları arasında Melis İşiten'le evli kalmış, bu evlilikten Ada adında bir kızı olmuştur.