Türkiye genelinde sevilen diziler arasında yer alan Seksenler dizisinde yer alan karakterler tüm dizi severler tarafından merak edilmeye başlanmıştır. Özellikle Seksenler dizisinde rol alan Gülden karakteri son zamanlarda adından sıklıkla bahsettirdiği için dizinin hayranları tarafından tüm merakı üzerine çekmeyi başarmıştır. Peki, Seksenler Gülden Kimdir? Seksenler Gülden Karakterini Kim Canlandırıyor?

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından beğenilerek takip edilen Seksenler dizisi yeni versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Geçmiş bölümlerde oyunculuğu fazlasınca beğenilen Gülden karakteri kimdir? Gülden karakterini kim canlandırıyor?

Seksenler Gülden Kimdir? Seksenler Gülden Karakterini Kim Canlandırıyor?

Seksenler dizisindeki Gülden karakterini Ayşe Tolga canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu dizinin tüm bölümlerinde bulunuyor. Yaklaşık 6 yıldır TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve farklı kanallarda tekrar bölümleri yayımlanan Seksenler dizisinde önemli karakterlerden olan Gülden Kimdir? Gülden dizide, çocuklarına sahip çıkan ve çocuklarına ilgi gösteren bir annedir. Kimi zaman güçlü yanını ortaya koyarken kimi zaman da eşinin oyunlarına dahil oldurdu.

Ayşe Tolga Kimdir?

1973 yılında Dünyaya gelen Ayşe Tolga, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü bitirmiştir. Başarılı oyuncu daha önce pek çok oyunculuk deneyimini sergilemiş ve aynı zamanda da sunuculuk da yapmıştır. Daha önce Efsane, Çifte Bela, Aşkın Dağlarda Gezer, Ah Bir Zengin Olsam ve Sehnaz Tango gibi dizilerde rol almıştır.

Editör: TE Bilişim