Gündemin en sevilen dizileri arasında yer alan Seksenler dizisinde bulunan karakterler de merak edilen detaylar arasında yer aldı. Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Sibel Kimdir? Seksenler Sibel’i Kim Canlandırıyor?

Hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşan Seksenler dizisinde yer alan karakterler merak edilen detaylar arasında yer aldı. Seksenler dizisine sonradan dahil olan ve Sibel karakterini canlandıran Cansın Özyosun kimdir? Pastacı olarak bilinen Sibel, evlenme niyetinde olduğu için heyecan dolu bir kadın olarak canlandırmaktadır.

Cansın Özyosun Kimdir?

18 Temmuz 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu 1999 ve 2000 yılları arasında MMC TV’de istek hattı adlı programı hazırlayarak sundu. Abdullah Oğuz ile organizasyon yaptığı esnada TV dizilerinden teklif aldı. 1997 yılında dizi deneyimini yaşayan Özyosun, 2002 yılında En Son Babalar Duyar adlı dizide profesyonel oyunculuk sergiledi. Küçük Ağa, Görüş Günü Kadınları, Hayatımın Rolü, Yer Gök Aşk adlı dizilerde rol alan Özyosun, şuanda Seksenler dizisinde rol almaktadır.

Editör: TE Bilişim