Cumartesi akşamı ATV ekranların da yeni bir dizi başladı. Konusu dram olan, diziyi izleyen herkesin ağlamadan duramadığı bir yapım olarak ekranlarda yerini alan Kardeşlerim hem dizide yer verilen hikayesi ve hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir yapım.

Dizinin başrollerinde Halil Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete ve Simge Selçuk’un yer aldığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen bir birlerinden kopmayan, düştükçe bir birlerine daha çok tutunarak yeniden ayağa kalan gençlerin umut dolu hikayesi... Dizinin 1.bölümü nasıl bir sonuç alacağı büyük bir merak konusuydu. Dizinin bu anlamda iyi bir başlangıç yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Reytinglerin total kategorisinde 5’li reyting alan Kardeşlerim dizisi, 6.sırada günü tamamlamayı başardı. Bu kategoride Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta ilk 10 içine girememesi de dikkat çekti. 4’lü reytinglerin altına düşen Sen Çal Kapımı, Kardeşlerim dizisinin ekranlarda yer almasıyla kötü etkilenen tek dizi olarak gözüküyor. Cumartesi akşamı FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı 12.sırada yer aldı. Dizi için bu düşüş pek iyi olmadı.

Heyecan Dorukta

AB’de 4’lü sıralarda yer alan dizi günü 7.sırada tamamladı. ABC1’de ise 4’lü oranlarda gelen reytinglerle Kardeşlerim dizisi 8.sırada yer aldı. Yeni başlayan bir dizinin özelliklede totalde güçlü bir başlangıç yapması çok önemliydi. Bu durumda Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi ile rekabet edeceği gözüken Kardeşlerim dizisi, konusu dram olduğu için gelecek haftalarda öne geçme potansiyeline sahip.

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşlerine bakılırsa seyircilerin memnun olduğu, gelecek haftaki yeni bölümü ise merak edilmekte ve izleyicilerin diziyi başarılı bulduğu da görülüyor. Bu durumda ikinci bölüm çok iyi reytinglere ulaşabilir.

Başarılı Yapım

Kardeşler dizisinin AB ve ABC1 performansları da fena değil. Bu kategoride de gelecek haftalarda daha fazla yükseliş olması bekleniyor.  Cumartesi akşamları bütün kategorilerde iki haneli reytingleri elde eden ve çok iyi performans sergileyen Gönül Dağı dizisinin Kardeşlerim dizisinden olumsuz etkilenmesi şuan pek mümkün gözükmüyor.

Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kuzey Yıldızı dizisi de totalde güçlü bir şekilde yoluma devam etmekte. AB sıralamasında 3’ün altına düşen dizi, ABC1’de ise iyi konumda yer alıyor. Reytinglerin total kategorisinde 5’li reyting alan Kardeşlerim dizisi, 6.sırada günü tamamlamayı başardı. Bu kategoride Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta ilk 10 içine girememesi de dikkat çekti. 4’lü reytinglerin altına düşen Sen Çal Kapımı, Kardeşlerim dizisinin ekranlarda yer almasıyla kötü etkilenen tek dizi olarak gözüküyor. Cumartesi akşamı FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı 12.sırada yer aldı. Dizi için bu düşüş pek iyi olmadı.