Geçtiğimiz bölümlerde Yamaç’ın Kulkan tarafından kaçırılarak, Amca Cumali Koçovalı’nın istediği şekilde bir takım işkencelere maruz kaldı. Aylar geçti… Ne Yamaç eski Yamaç, ne Çukur eski Çukur olarak kaldı. Final kararı alan Çukur dizisinde senaryo baştan aşağı değişiyor.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur dört sezondur yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin senaryosu, konusu, müzikleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin final kararı almasıyla beraber seyirciler tarafından diziyle ilgili detaylar merak edilmeye başlandı. Bildiğiniz üzere pazartesi akşamlarının vazgeçilmez adı Çukur’da konu itibariyle bazı yavaşlıklar yaşanıyor. Çukur’da önemli isimlerin diziden ayrılması, hikayenin her geçen gün bitmesi diziyle alakalı final kararını gündeme getirdi.

Çukur Final Tarihi Belli Oldu..!

Çukur’un Aliçosu olarak bilinen Rıza Kocaoğlu, dizinin ne zaman biteceğini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Rıza Kocaoğlu tarafından yapılan açıklamada:

"Kısmetse bu sezon sonunda diziyi bitireceğiz. Son 13 bölümü çekiyoruz. Yeni bir diziymiş gibi bir senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız." Denildi.

Çukur oyuncuları, daha önce yaptığı bir canlı yayında, dizinin 125. Bölümde sona ereceğini açıkladı. Rıza Kocaoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre 128. Bölümde dizi sona eriyor. Sonuç itibariyle Mayıs ayında Çukur hayranları diziyle vedalaşmak zorunda kalacak.

Editör: TE Bilişim